Ulei esențial de Rozmarin doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Rozmarin este obținut prin distilare cu aburi din frunzele și florile plantei Rosmarinus officinalis, o plantă aromatică din zona mediteraneană, ce rămâne verde tot timpul anului și ale cărei frunze sunt folosite în mod tradițional la gătit, pentru a da aromă preparatelor.

Venerat din cele mai vechi timpuri de către tămăduitori, rozmarinul era considerat sacru în culturile antice greacă, romană, egipteană și evreiască, iar astăzi uleiul esențial de Rozmarin doTerra este celebru pentru întrebuințările sale variate în primul rând în gastronomie, dar și în multe alte segmente ale vieții de zi cu zi.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29€
PREȚ DE MEMBRU:21.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Rozmarin doTerra – Descriere

Uleiul esențial de rozmarin doTerra este un ulei esențial versatil, care se dovedește util în viața de zi cu zi pentru lucruri precum promovarea sănătății părului, masaje relaxante, pregătirea unor mese sănătoase și multe altele.

Acest ulei sprijină digestia sănătoasă și funcția organelor interne atunci când este ingerat. Tot administrat intern, uleiul esențial de Rozmarin contribuie la reducerea tensiunii nervoase și a oboselii ocazionale.
Parfumul erbaceu și energizant al uleiului esențial de Rozmarin este frecvent utilizat în aromoterapie.
Uleiul esențial de rozmarin este unic printre uleiurile esențiale de plante pentru aplicarea sa practică în îngrijirea părului – una dintre cele mai comune și unice utilizări ale sale, datorită conținutului ridicat de α-pinen.

Uleiul esențial de rozmarin are o aromă revigorantă și curată, ce conferă o senzație revitalizantă și calmantă pe piele, motiv pentru care este atât de popular pentru terapia prin masaj.

Ulei esențial de Rozmarin doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Rozmarin pentru a contribui la menținerea concentrării, când trebuie să studiezi pentru un test important, să memorezi slide-uri pentru o prezentare la serviciu sau să finalizezi un proiect.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Rozmarin în carne sau aperitive pentru a adăuga o aromă reconfortantă și pentru a sprijini o digestie sănătoasă.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Rozmarin într-un pahar cu apă sau într-o capsulă vegetală doTerra pentru a reduce oboseala ocazională și tensiunea nervoasă.

– Administrat intern, uleiul esențial de Rozmarin poate fi util și dacă încerci să susții funcționarea sănătoasă a organelor interne.

– Lasă proprietățile reînnoitoare ale uleiului esențial de Rozmarin să-ți calmeze corpul și sufletul la sfârșitul unei zile lungi, pregătind o baie în care adaugi acest ulei esențial relaxant.

– Combină ulei esențial de Rozmarin, ulei esențial de Tămâie și sare Epsom în baie pentru o experiență de întinerire, atunci când ai nevoie de puțin timp pentru tine și de o bine-meritată pauză, atât la nivel mental cât și fizic.

– Folosește 2-3 picături de ulei esențial de Rozmarin pentru un masaj stimulant al scalpului atunci când îți dorești un păr des, cu aspect sănătos.

– Pentru a îmbunătăți și mai mult masajul scalpului, combină uleiul esențial de Rozmarin cu ulei esențial de Arbore de Ceai și masează scalpul.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Rozmarin în șampon înainte de a te spăla pe cap, pentru un păr des și strălucitor.

– Transformă rapid piureul tradițional de cartofi într-o garnitură plină de aromă, cu puțin ajutor de la uleiul esențial de Rozmarin, astel încât atât papilele gustative cât și stomacul să se bucure de această experiență.

– Combină 2 picături de ulei esențial de Rozmarin cu un ulei purtător și aplică în timpul masajului, mai ales pe umeri și pe ceafă, pentru a te bucura de proprietățile sale reînnoitoare, dar și de parfumul de rozmarin.

– Amestecă ulei esențial de Rozmarin cu ulei esențial de Wintergreen pentru a răci și relaxa pielea în timpul unui masaj eficient.

– Amestecă uleiul esențial de Rozmarin cu ulei esențial de Levănțică pentru reducerea stresului, atunci când vrei un masaj relaxant.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Rozmarin în difuzor când simți că spațiul tău are nevoie de ceva mai multă energie.

Ulei esențial de Rozmarin doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Rozmarin

Aroma erbacee și energizantă a uleiului esențial de Rozmarin îl face partenerul perfect pentru uleiuri citrice precum uleiul esențial de Portocală Sălbatică sau uleiul esențial de Lămâie.
Cu un parfum care seamănă a grădină de ierburi, uleiul esențial de Rozmarin se amestecă bine și cu uleiurile florale precum uleiul esențial de Levănțică sau uleiul esențial de Iasomie. Când vrei un miros cald, lemnos, poți combina uleiul esențial de Rozmarin cu uleiuri precum uleiul de Cedru și uleiul de Tămâie.

Ulei esențial de Rozmarin doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: camforaceu, erbaceu
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: floare/frunză
Constituenții principali: 1,8-cineol, α-pinen, camfor
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?