Ulei esențial de Salvie doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Salvie este obținut prin distilare cu aburi din florile și frunzele plantei Salvia sclarea, o planta bienală sau perenă care crește rapid. În primul an de creștere, baza plantei produce frunze verzi, urmând ca în al doilea an să producă flori albe sau violete din tulpini cu vârfuri verticale.

Atât de apreciatul ulei esențial de Salvie este extras din florile de Salvia sclarea.
În Evul Mediu, Salvia era folosită pentru beneficiile sale pentru piele și a continuat să fie populară pentru beneficiile sale topice, astăzi sub formă de ulei esențial.
Uleiul de Salvie este cunoscut drept unul dintre cele mai relaxante, liniștitoare și echilibrante uleiuri esențiale doTerra, fiind extrem de căutat pentru aceste beneficii.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 59.1€
PREȚ DE MEMBRU:44.33€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Salvie doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Salvie doTerra este unul dintre cele mai relaxante, liniștitoare și echilibrante uleiuri esențiale atunci când este utilizat aromatic și intern. Acest ulei erbaceu poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, atât intern cât și extern.

Când este aplicat local, uleiul de Salvie calmează și liniștește pielea. Uleiul de Salvie poate fi, de asemenea, aplicat pentru un păr și un scalp cu aspect sănătos.

Uleiul esențial de Salvie este bine cunoscut pentru mirosul său calmant și liniștitor, ideal atunci când este utilizat pentru un masaj aromatic sau când îl aplici pe tălpi.
Dacă este folosit aromatic, uleiul de Clary Sage promovează o stare de relaxare și te pregătește pentru un somn odihnitor.

Ulei esențial de Salvie doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Salvie într-un spray de protecție împotriva tratamentelor termice ale părului și te vei bucura de un păr cu un aspect sănătos și o lungime mai puternică.

– Aplică 3-5 picături de ulei esențial de Salvie pe zona abdomenului în timpul menstruației și masează pentru a liniști durerile specifice perioadei.

– Aplică topic pentru a calma pielea uscată și a-i da un aspect mai neted.

– Răsfață-te cu o baie liniștitoare cu 2-3 picături de ulei esențial de Salvie și 2-3 picături de ulei esențial de Levănțică pentru a ameliora stresul și pentru a te relaxa după o zi lungă de muncă, alergătură cu copiii, sau după studiu intens pentru examene.

– Folosește uleiul esențial de Salvie pentru un spray fixativ eficient home-made, alături de uleiurile esențiale de Mușcată, Levănțică, Mentă și Rozmarin și vei reuși să îmbunătățești frumusețea naturală a părului, reducând în același timp substanțele chimice nedorite.

– Aplică 1-2 picături de ulei de Salvie pe tălpi sau pe punctele de puls pentru a promova sentimente de echilibru și relaxare și pentru a elimina imediat stresul.

– Adaugă 2 picături de ulei esențial de Salvie pe un prosop cald și pune-l peste ochii închiși timp de câteva minute.

– Fă-ți singur un balsam de păr natural din uleiuri esențiale specifice pentru păr, în mod deosebit ulei esențial de Salvie, pentru un păr moale și mătăsos, datorită capacității sale naturale de a promova sănătatea părului.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Salvie pe pernă, pentru a crea un mediu relaxant pentru un somn odihnitor și a-ți liniști mintea și trupul.

– Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de Salvie în șamponul sau balsamul tău obișnuit pentru a te bucura de un păr cu miros proaspăt, dar și puternic și frumos.

– Amestecă 2 picături de ulei esențial de Salvie, 2 picături de ulei esențial de Grapefruit și 4 picături de ulei esențial de Lămâie Verde în difuzor și experimentează o aromă strălucitoare și dulce, care îți va stimula starea de spirit, te va relaxa și îți va echilibra mintea și corpul.

– Difuzează 2 picături de ulei esențial de Salvie, 2 picături de ulei esențial de Tămâie și 2 picături de ulei esențial de Portocală Sălbatică în timpul meditației.

Ulei esențial de Salvie doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Salvie

Uleiul esențial de Salvie se amestecă bine cu uleiuri citrice, precum uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Lămâie Verde și uleiul esențial de Portocală Sălbatică, precum și cu alte uleiuri esențiale precum uleiul esențial de Tămâie, uleiul esențial de Chiparos, uleiul esențial de Mușcată și uleiul esențial de Santal când este folosit pentru difuzare.

Ulei esențial de Salvie doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: lemnos, cu aromă de ierburi, floral
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: floare/frunză
Constituenții principali: acetat de linalil, linalool
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?