Ulei esențial de Santal doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Santal este obținut prin distilarea cu aburi a lemnului copacilor din specia Santalum album. Lemnul de santal reprezintă un tip de lemn foarte aromat, care își poate păstra parfumul timp de câteva decenii.

Uleiul de Santal este extras din miezul duramenului – cea mai bătrână și mai profundă parte a copacului. Duramenul copacului este în general un lemn mai întunecat și mai dur, care produce un ulei esențial cu o aromă dulce și lemnoasă.
Atât lemnul, cât și uleiul extras din acesta, s-au bucurat, de-a lungul secolelor, de o prețuire deosebită. Uleiul esențial de Santal era utilizat în mod tradițional în candele pentru uz aromatic în cadrul ceremoniilor religioase și pentru meditație, inclusiv în practicile de îmbălsămare din Egiptul antic.

Astăzi, uleiul esențial de Santal doTerra, distilat din lemnul de Santal, este folosit pentru proprietățile sale aromatice prețioase și este deosebit de util în aromoterapie, precum și pentru o varietate de aplicații personale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 139€
PREȚ DE MEMBRU:104.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Santal doTerra – Descriere

Aroma bogată și dulce, precum și versatilitatea uleiului esențial de Santal doTerra îl fac un ulei unic, extrem de util în viața de zi cu zi.
Uleiul esențial de Santal este deosebit de util pentru îmbunătățirea stării de spirit, pentru promovarea sănătății pielii atunci când este utilizat local și este responsabil pentru sentimente înălțătoare în timpul meditației, atunci când este utilizat aromatic.

Unul dintre principalele beneficii ale uleiului de Santal este capacitatea sa de a promova o piele sănătoasă și netedă. Aplicarea uleiului de lemn de santal pe piele nu numai că va favoriza un ten neted, dar poate fi de asemenea util în reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii.

Deși există multe aplicații pentru uleiul esențial de Santal pentru îngrijirea corpului, ca și în spații interioare, acest ulei poate fi și cel mai bun prieten al grădinarului. Studiile au arătat că uleiul de lemn de santal poate avea efecte pozitive asupra plantelor de grădină.

Ulei esențial de Santal doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Santal într-un castron mare cu apă aburindă, pune fața deasupra acestuia și acoperă capul cu un prosop. Acest tratament spa la domiciliu îți va lăsa pielea hrănită și întinerită.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Santal pe palme și pune apoi mâinile în jurul nasului, inspirând până la 30 de secunde. Vei diminua astfel tensiunea și vei reuși să îți echilibrezi emoțiile.

– Prepară o soluție pentru îngrijirea plantelor cu ulei esențial de Santal pentru a ajuta plantele să facă față stresului de mediu.

– Aplică una sau două picături de ulei pe părul ud pentru un plus de strălucire și redarea hidratării podoabei capilare.

– Adăugă 2-3 picături de ulei esențial de Santal în șamponul sau balsamul zilnic pentru a te bucura de toate beneficiile acestui ulei în rutina ta de îngrijire a părului.

– Difuzează ulei esențial de Santal în dormitor după o zi lungă, stresantă, sau înainte de meditație pentru a promova o atmosferă înălțătoare, pentru un plus de stabilitate și o îmbunătățire a dispoziției.
– Prepară-ți singur o cremă de bărbierit home-made cu unele dintre cele mai bune uleiuri pentru piele – ulei esențial de Santal, ulei esențial de mentă și ulei esențial de Arbore de Ceai alături de unt de Shea și ulei de nucă de cocos, pentru o piele netedă și hidratată după fiecare bărbierit.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Santal într-o baie fierbinte pentru a reduce sentimentele de stres și pentru a promova echilibrul și relaxarea chiar și atunci când nu meditezi, dar ai nevoie de liniște după o zi lungă de muncă.

– Difuzează ulei esențial Santal lângă pat, în timp ce încerci să adormi, pentru a promova un mediu relaxant, perect pentru pentru o noapte de somn odihnitor.

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Santal pe ceafă înainte de a merge la culcare, pentru a promova o atmosferă ce va duce la un somn odihnitor.

Ulei esențial de Santal doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Santal

Datorită aromei sale unice care deține atât note dulci, cât și note lemnoase, uleiul esențial de Santal se amestecă bine cu o varietate de alte uleiuri atunci când este difuzat.
Mirosurile dulci ale uleiului esențial de Santal îl fac o pereche foarte bună pentru uleiurile esențiale florale precum uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Iasomie și uleiul esențial de Mușcată.

De asemenea, uleiul esențial de Santal se amestecă bine și cu uleiuri citrice precum uleiul esențial de Bergamotă sau uleiul esențial de Grapefruit, datorită naturii sale dulci și înălțătoare. În plus, poți amesteca uleiul de santal cu uleiuri calde, picante, precum cel de Tămâie.

Ulei esențial de Santal doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: lemnos, uscat, dulce
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: lemn
Constituenții principali: α-santalol, ß-santalol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?