Ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Santal Hawaiian este obținut din duramenul arborelui Santalum paniculatum, provenind dintr-o sursă regenerabilă din Hawaii. Lemnul extrem de parfumat de Santalum paniculatum trece printr-un proces îndelungat de dezizolare, ciobire și distilare, pentru a produce uleiul esențial de Santal Hawaiian doTerra.

“Santal” este un nume dat unui tip de lemn parfumat, care spre deosebire de alte tipuri de lemn aromat își poate păstra parfumul timp de decenii. Atât lemnul acestui arbore, cât și uleiul esențial de Santal Hawaiian au fost foarte apreciate de secole.
Având în spate mii de ani de utilizare documentată, uleiul esențial de Santal Hawaiian doTerra are o valoare deosebită pentru un număr mare de utilizatori.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 123€
PREȚ DE MEMBRU:92.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra – Descriere

Uimitorul ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra oferă o gamă largă de beneficii, printre care netezirea tenului și îmbunătățirea dispoziției. Distilat dintr-o sursă regenerabilă din Hawaii, uleiul esențial din lemn de santal hawaian oferă un parfum bogat, lemnos și subtil dulce ca mierea.

Uleiul de Santal Hawaian este bine-cunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru piele și este adesea utilizat în produsele și rutina de îngrijire a pielii.
Compoziția sa chimică unică îi conferă acestui ulei atât o aromă stabilizatoare, cât și una înălțătoare, precum și proprietăți care îl promovează drept un ulei esențial perfect pentru masaje și tratamente spa de lux la domiciliu, ca și pentru meditație.
Uleiul esențial de Santal Hawaiian este foarte apreciat la nivel mondial ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii, promovând aspectul sănătos al pielii și o textură îmbunătățită a zonelor cu imperfecțiuni.

Pe lângă proprietățile calmante și benefice pentru piele, uleiul de Santal Hawaiian are aceleași efecte asupra dispoziției, contribuind la reducerea tensiunilor și favorizând o stare de bine generală.

Ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Santal Hawaiian diluat cu ulei de cocos fracționat doTerra pe zonele dorite și masează ușor pentru a promova pielea netedă și cu aspect sănătos și pentru a contribui la reducerea apariției imperfecțiunilor ocazionale ale pielii.

– Utilizează ulei esențial de Santal Hawaiian la nivel local sau în difuzor și înconjoară-te cu proprietățile sale de împământare, înălțătoare și de îmbunătățire a dispoziției, pentru a-ți îmbunătăți astfel experiența de meditație sau yoga.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Santal Hawaiian într-o baie fierbinte la sfârșitul unei zile obositoare, pentru a contribui la promovarea relaxării și la diminuarea tensiunii.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Santal Hawaian la crema ta de noapte sau la produsul tău hidratant preferat și aplică pe zonele dorite pentru o piele sănătoasă, netedă și strălucitoare a doua zi.

– Adaugă ulei esențial de Santal Hawaian la șamponul tău obișnuit și bucură-te de aspectul proaspăt și sănătos pe care îl dă părului.

– Aplică ulei esențial de Santal Hawaian pe piele cu o zi înainte de un eveniment important pentru a reduce aspectul imperfecțiunilor pielii și pentru a te bucura de o strălucire frumoasă și sănătoasă.

– Pune 3-4 picături de ulei esențial de Santal Hawaian în difuzor, pentru a contribui la o dispoziție mai bună și la reducerea tensiunii după o zi lungă și stresantă.

– Difuzează 3-4 picături de ulei esențial de Santal Hawaiian seara la culcare, sau aplică 2-3 picături pe ceafă și pe umeri, pentru un somn odihnitor.

– Pentru a reduce tensiunea și a echilibra emoțiile în orice moment al zilei, inspiră ulei esențial de Santal Hawaiian direct din palme atunci când simți nevoia.

– Fă o baie de aburi cu apă fierbinte, în care să adaugi 1-2 picături de ulei esențial de Santal Hawaiian pentru a-ți ajuta pielea să se simtă hrănită și întinerită.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Santal Hawaiian pe părul umed imediat după ce ieși de la duș, pentru a contribui la restabilirea hidratării părului și pentru a-i oferi o strălucire mătăsoasă.

– Aplică ulei esențial de Santal Hawaiian pe o dischetă de bumbac și pune-o în orificiul de aerisire al sistemului de aer condiționat al mașinii, pentru o aromă liniștitoare în timp ce conduci.

Uleiul esențial de Santal Hawaiian se amestecă bine cu uleiurile esențiale de Busuioc, Tămâie, Levănțică, Rozmarin, Mentă, Ylang Ylang și Bergamotă.

Ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Bergamotă

Uleiul esențial de Bergamotă nu are doar beneficii și utilizări pe cont propriu, ci poate fi combinat și cu alte uleiuri esențiale, pentru beneficii suplimentare.

Fiind un ulei esential de citrice, uleiul esențial de Bergamotă se amestecă bine cu o varietate amplă de alte uleiuri. Poți încerca, astfel, uleiurile esențial doTerra de Lavanda, Patchouli, Lime sau Arborele Vieții. Amestecarea uleiului esențial de Bergamotă cu oricare dintre aceste uleiuri esențiale va oferi amestecului un element pe de o parte înălțător și pe de altă parte calmant.

Ulei esențial de Santal Hawaiian doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: bogat, miere, dulce, lemnos
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: lemn
Constituenții principali: α-santalol, ß-santalol, lanceol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?