Ulei esențial de Scorțișoară doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Scorțișoară este obținut prin distilarea scoarței copacului Cinnamomum verum, un arbore mic, veșnic verde, originar din Sri Lanka. Coaja foarte aromată a copacului este distilată cu abur și transformată în ulei esențial de Scorțișoară.

Scorțișoara era considerată odinioară mai valoroasă decât aurul, în Egipt ea fiind deosebit de căutată pentru anumite practici precum îmbălsămarea și chiar vrăjitoria.
Bine cunoscută pentru utilizarea sa ca și condiment, scorțișoara are de asemenea multe alte beneficii în ceea ce privește promovarea sănătății, traduse astăzi într-un număr extrem de mare de utilizări ale uleiului esențial de Scorțișoară doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 41.67€
PREȚ DE MEMBRU:31.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Scorțișoară doTerra – Descriere

Extras din scoarța unui copac tropical, uleiul esențial de Scorțișoară este parfumat, aromat și plin de compuși benefici.
Datorită aromei sale dulci și condimentate, uleiul esențial de Scorțișoară doTerra este extrem de apreciat pentru versatilitate și pentru aroma sa caldă, energizantă.

Uleiul de Scorțișoară poate amplifica aroma produselor tale preferate de patiserie, a băuturilor calde și a altor rețete care necesită scorțișoară măcinată.
În afară de utilizările sale culinare, calitățile aromatice ale uleiului de Scorțișoară pot fi extrem de benefice într-un masaj relaxant sau când sunt folosite ca aromă personală stimulantă.

Atunci când este administrat intern, uleiul de Scorțișoară ajută organismul prin susținerea unei funcții metabolice sănătoase, menținând în același timp o funcție imunitară sănătoasă. Cu aroma sa dulce și condimentată, uleiul de Scorțișoară este un ulei excelent atunci când este utilizat în difuzor și poate ajuta chiar la respingerea naturală a insectelor.
În plus, uleiul esențial de Scorțișoară doTerra conține proprietăți de curățare, ce pot fi de ajutor în curățarea suprafețelor casnice.

Ulei esențial de Scorțișoară doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Scorțișoară la 60 ml de apă și fă gargară în fiecare seară înainte de culcare, pentru o senzație de prospețime și curățenie a întregii guri.

– Diluează uleiul esențial de Scorțișoară cu ulei de nucă de cocos fracționat și utilizează-l pentru masajul articulațiilor în timpul lunilor reci, pentru a încălzi aceste zone dureroase și fragilizate și a te bucura în același timp de aroma dulce și picantă a acestui ulei.

– Înlocuiește scorțișoara măcinată cu 1 picătură de ulei esențial de Scorțișoară pentru o aromă delicioasă picantă și dulce a preparatelor tale preferate cu scorțișoară.

– Pune două picături de ulei esențial de Scorțișoară într-o capsulă vegetală goală pentru a menține un sistem imunitar sănătos.
– Diluează 1-2 picături de ulei esențial de Scorțișoară în 125 ml de apă și bea zilnic, pentru a permite substanțelor chimice organice din uleiul esențial de Scorțișoară să favorizeze funcția circulatorie sănătoasă.

– Pune o picătură de ulei esențial de Scorțișoară în apă fierbinte sau ceai și bea încet pentru a-ți calma gâtul iritat.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Scorțișoară într-o sticlă de apă cu pulverizator pentru a avea propriul spray rapid și eficient de curățare pentru orice suprafață.

– Încearcă o rețetă de mini-plăcinte de dovleac infuzate cu uleiuri esențiale de Scorțișoară, Ghimbir și Cuișoare, pentru a da un plus de aromă plăcintei tradiționale de dovleac. Fă din această rețetă un preparat tradițional în casa ta de sărbători.

– Difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Scorțișoară în anotimpurile reci pentru o aromă revigorantă în toată casa.

Ulei esențial de Scorțișoară doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Scorțișoară

Datorită aromei sale unice care deține atât note dulci, cât și note lemnoase, uleiul esențial de Scorțișoară se amestecă bine cu o varietate de alte uleiuri atunci când este difuzat.

Atunci când este difuzat, uleiul esențial de Scorțișoară se amestecă bine cu uleiuri precum uleiul esențial de Piper Negru, uleiul esențial de Cuișoare, uleiul esențial de Ghimbir, uleiul esențial de Mușcată, uleiul esențial de Cardamom, uleiul esențial de Bergamotă, uleiul esențial de Tămâie, uleiul esențial de Grapefruit, uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Portocală Sălbatică, uleiul esențial de Arbore de Ceai (Melaleuca) și uleiul esențial de Ylang Ylang.

Ulei esențial de Scorțișoară doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: condimentat, lemnos, cu o notă dulce înțepătoare, cald
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: scoarță
Constituenții principali: aldehidă cinamică, eugenol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?