Ulei esențial de Tămâie doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Tămâie este obținut din rășina arborelui Boswellia sacra, o substanță asemănătoare sevei, cu o vâscozitate ridicată.
Timp de secole, rășina arborelui a fost obținută prin tăierea sau efectuarea unei incizii în copac, din care curgeau apoi cantități mari de rășină, răzuite sau colectate când picurau pe pământ.

Uleiul esențial de Tămâie doTerra este obținut cu grijă față de arbori, rășina fiind colectată cu atenție de la copaci, urmând apoi să fie distilată delicat și să se extragă uleiurile esențiale.
Tămâia era foarte apreciată de civilizațiile antice și folosită pentru cele mai sacre dintre practici. Pentru religia creștină, ea este considerată unul dintre cele mai de preț daruri ale timpurilor biblice antice, fiind dată în dar lui Iisus Hristos după nașterea sa. Tămâia a fost folosită și în timpul ceremoniilor religioase pentru calmarea pielii și parfumare.

Cunoscut ca uleiul esențial suprem, uleiul esențial de Tămâie doTerra are o varietate de utilizări și beneficii notabile, care îl recomandă drept unul dintre cele mai populare și mai căutate uleiuri esențiale doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 121.67€
PREȚ DE MEMBRU:91.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Tămâie doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Tămâie doTerra, extrem de puternic și benefic, este venerat pentru capacitatea sa de a înfrumuseța și întineri pielea atunci când este aplicat local, de a promova sănătatea celulară și imunitatea și de a produce un răspuns inflamator benefic atunci când este administrat intern.

Parfumul sau aroma pe care o emite favorizează sentimente de satisfacție, liniște, relaxare și bunăstare generală, ceea ce explică valoarea sa unică încă din cele mai vechi timpuri. La fel ca în trecutul său prețuit, uleiul esențial de tămâie este foarte apreciat în comunitatea doTerra și continuă să fie unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale.

Proprietățile care înfrumusețează, aromează și promovează sănătatea sunt extrem de puternice și pot îmbunătăți cu ușurință un stil de viață de zi cu zi. Atunci când ești în căutarea unui ulei esențial util și nu știi exact care ar putea fi acesta, folosește întotdeauna uleiul de Tămâie.

Ulei esențial de Tămâie doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune 15 picături de ulei esențial de Tămâie, 15 picături de ulei esențial de Grapefruit și 30 de picături de ulei esențial de Brad Duglas și completează cu apă într-o sticlă cu pulverizator, pentru a obține un spray de cameră incredibil, pe care îl poți folosi și pe covor sau pe mobilier sau direct în aer, pentru a te bucura de parfumul bogat al acestui ulei și a experimenta beneficiile sale relaxante și pașnice.

– Adaugă ulei esențial de Tămâie într-un ser calmant pentru după bărbierit, pentru a ajuta pielea să se simtă și să arate întinerită.

– Difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Tămâie dimineața, pentru yoga sau meditație, pentru a-ți începe ziua învăluit în parfumul relaxant al acestui ulei și a-ți aduna concentrarea pentru o nouă zi.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Tămâie într-o capsulă vegetală pentru a contribui la susținerea funcției celulare sănătoase.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de tămâie într-o cremă hidratantă de mâini, pentru un plus de hidratare și o senzație de întinerire, mai ales iarna, când mâinile se confruntă cu uscăciune excesivă și iritare. În plus, parfumul acestui ulei esențial combinat cu crema hidratantă va adăuga un miros cald, picant și curat pe piele.

– Aplică ulei esențial de Trandafir pentru a menține unghiile sănătoase și a hidrata cuticulele ori de câte ori călătorești. Vei avea parte astfel de unghii sănătoase și puternice chiar și în cele mai uscate locuri de pe glob.

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Tămâie pe tălpi când te simți stresat, pentru a risipi sentimentele negative și stresul. Aroma liniștitoare a acestui ulei va promova sentimente de relaxare și o stare de spirit echilibrată.

– Răsfață-ți mâinile și picioarele cu un masaj cu ulei esențial de Tămâie care le va face să se simtă și să pară întinerite după o zi de activități în aer liber. Acest masaj îți va oferi un efect liniștitor și încălzitor pe care nu trebuie să-l ratezi.

– Adaugă 1 picătură de ulei esențial de Tămâie, 1 picătură de ulei esențial de Santal și 2 picături de ulei esențial de Grapefruit în difuzor, pentru a-ți umple casa cu o aromă caldă și liniștită și pentru a încuraja relaxarea și starea de spirit înălțătoare.

– Adaugă 2 picături din acest ulei la crema hidratantă pentru a calma și hidrata pielea uscată.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Tămâie într-o baie fierbinte pentru o aromă calmantă.

– Adaugă acest ulei pe periuța de dinți înainte de a aplica pasta de dinți, pentru a curăța gingiile, gura și dinții.

Ulei esențial de Tămâie doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Tămâie

Uleiul esențial de Tămâie se amestecă bine cu uleiuri de citrice, precum uleiul esențial de Lămâie Verde, uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Portocală Sălbatică, precum și cu alte uleiuri, precum uleiul esențial de Chiparos, uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Mușcată, uleiul esențial de Trandafir, uleiul esențial de Santal, uleiul esențial de Ylang Ylang, și uleiul esențial de Salvie pentru difuzare.

Ulei esențial de Tămâie doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: cald, condimentat, curat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: rășina de Boswellia carterii, frereana și sacra
Constituenții principali: α-pinen, limonen, α-tujen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?