Ulei esențial de Țelină Sămânță doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Țelină (Sămânță) este obținut prin distilare cu aburi din planta de țelină – Apium graveolens – o plantă de un verde vibrant, cu tulpină lungă și frunze stufoase, ca niște pene. Pentru ca planta de țelină să ajungă la maturitate este nevoie de doi ani, moment în care produce un fruct mic cu o culoare care variază variază de la bej la maro.

Semințele maro, mici și uscate ale acestei plante sunt distilate cu aburi și transformate în uleiul esențial de Țelină (Sămânță).

Fiind folosită încă din secolul al V-lea în China, țelina a devenit un ingredient de bază în numeroase preparate alimentare, așa cum o cunoaștem cu toții. Cu toate acestea, uleiul esențial de Țelină are și alte beneficii, pentru care este extrem de căutat și unul dintre uleiurile esențiale doTerra populare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 58.67€
PREȚ DE MEMBRU:44€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Țelină (Sămânță) doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Țelină doTerra este proaspăt și curat, cu o notă condimentată – la fel ca și țelina în sine – fiind recunoscut pentru mirosul său unic, energizant, dar și pentru aroma proaspătă și proprietățile calmante ale pielii.Îmbunătățește rețetele preferate de supă și smoothie adăugând o picătură sau două de ulei de semințe de țelină pentru un gust răcoritor, delicios sau utilizează uleiul esențial de Țelină local, ca parte a unui masaj liniștitor.

Limonenul care face parte din compoziția chimică a uleiului esențial de Țelină îi conferă acestuia beneficii de curățare a suprafețelor, care te vor ajuta extrem de mult în rutina obișnuită de curățenie.
Dacă îți dorești o utilizare mai simplă a acestui ulei, adaugă-l pur și simplu în difuzor și bucură-te de o aromă caldă, înălțătoare, în toată casa.
Cu atâta versatilitate, nu va trece mult până când vei descoperi modul preferat de a folosi uleiul esențial de Țelină doTerra.

Ulei esențial de Țelină (Sămânță) doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Încearcă o rețetă delicioasă de smoothie de fructe cu ulei esențial de Semințe de Țelină, pentru a te bucura de beneficiile interne excelente ale acestui ulei.

– Adaugă 3-4 picături de ulei esențial din Semințe de Țelină în difuzor și bucură-te de parfumul său dulce și pământesc care te va înconjura.

– Pune un vârf de scobitoare de ulei esențial de Semințe de Țelină în rețeta preferată de dressing pentru salată, pentru o explozie de aromă și beneficii interne incredibile.

– Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de Semințe de Țelină si sare Epsom în baie și începe ziua în formă maximă.

– Aromatizează supele preferate sau alte rețete sărate cu gustul cald și picant al uleiului esențial de Semințe de Țelină.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Semințe de Țelină într-un pahar cu apă pentru o aromă dulce, delicioasă, care susține hidratarea în mod regulat.

– Pentru o aromă calmantă, aplică pe ceafă sau masează pe abdomen 2-3 picături de ulei de semințe de țelină diluate cu un ulei purtător

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Semințe de Țelină în spray-ul tău obișnuit de curățare pentru casă, apoi stropește și șterge suprafețele utilizate în mod obișnuit și bucură-te de aroma caldă și proaspătă din spațiul curat.

Ulei esențial de Țelină (Sămânță) doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Intern: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Țelină (Sămânță)

Aroma caldă, pământească, a uleiului esențial de Țelină (Semințe) se amestecă bine cu alte uleiuri de condimente, printre care ulei esențial de Piper negru, ulei esențial de Ghimbir sau ulei esențial de Coriandru. Uleiul din semințe de țelină face o pereche bună și cu uleiul esențial de Arborele Vieții și cu ulei esențial de Busuioc .

Ulei esențial de Țelină Sămânță doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, cald, de pământ, condimentat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: semințe
Constituenții principali: limonen,β-Selinene
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?