Ulei esențial de Trandafir doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Trandafir este obținut prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa damascena, o plantă cunoscută și sub numele de Trandafir de Damasc, provenită așa cum arată și numele său, din capitala Siriei, Damasc.

Recoltat delicat și distilat din mii de petale de trandafir proaspăt culese – peste 10.000 de petale pentru 5 ml de ulei – uleiul esențial de Trandafir oferă o aromă florală, romantică, cel mai frecvent utilizată aromatic sau local.Rosa damascena este cea mai populară specie de trandafir, extrem de căutată pentru numeroasele sale proprietăți și aplicații aromatice.

Recoltarea florilor de Rosa damascena începe de obicei înainte de răsăritul soarelui, iar pentru că petalele sunt atât de delicate, procesul de distilare trebuie să aibă loc în aceeași zi în care floarea este recoltată.
Acest lucru face ca uleiul esențial de trandafiri să fie unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale de doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 460.67€
PREȚ DE MEMBRU:345.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Trandafir doTerra – Descriere

Supranumit „Regele uleiurilor”, uleiul esențial de Trandafir doTerra este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale din lume.
Petalele de trandafir produc o aromă florală dulce, renumită în industria parfumurilor și a uleiurilor esențiale.

Uleiul esențial de Trandafir creează o atmosferă înălțătoare și reconfortantă atunci când este utilizat aromatic.
Utilizat local pentru îngrijirea pielii, acest ulei poate echilibra nivelul de hidratare al tenului, promovând un aspect sănătos, atenuând imperfecțiunile și uniformizând nuanța tenului.

Uleiul de trandafir poate fi aplicat pe punctele de puls, pentru o aromă care binedispune pe tot parcursul zilei. De asemenea, acest ulei poate fi aplicat pe gât și încheieturi, ca parfum personal plăcut și romantic, dar mai ales extrem de elegant.Te poți bucura de beneficiile uleiului esențial de Trandafir combinate cu o bază de ulei de de cocos fracționat doTerra, cu amestecul Touch Rose.

Acest produs este perfect pentru momentele în care ești în mișcare dar vrei totuși să te bucuri de beneficiile uleiului de Trandafir. Diluarea sporește eficiența uleiului, iar recipientul cu bilă îl face perfect accesibil și convenabil indiferent de locul în care te afli.

Ulei esențial de Trandafir doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică ulei esențial de Trandafir diluat cu ulei de cocos fracționat sau direct amestecul doTerra Touch pe gât, în spatele urechilor și pe încheieturi pentru a te bucura de parfumul romantic și unic al uleiului esențial de Trandafir, cu aroma sa dulce și florală care te răsfață.

– Aplică uleiul esențial de Trandafir pe inimă și pe punctele de puls pentru a inspira parfumul sau unic pentru o aromă liniștitoare atunci când ai o zi plină de stres sau de griji.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Trandafiri în produsul tău hidratant și aplică pe față, gât și decolteu pentru o piele hidratată și fină, cu aspect stralucitor.

– Difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Trandafir atunci când situația îți cere o aromă specială.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Trandafir într-o baie caldă și aprinde lumânări în toată camera pentru a te răsfăța cu darul suprem și a te bucura de aroma dulce și încântătoare a uleiului de trandafir.

– Aplică o picătură de ulei esențial de Trandafir direct pe imperfecțiunile pielii de două ori pe zi, pentru a te bucura de un ten mai fin și cu un aspect frumos.

– Difuzează ulei esențial de Trandafir dimineața, pentru a promova sentimente de energie și vitalitate și pentru a te infuza cu optimism pentru o nouă zi.

– Utilizează 1-2 picături de ulei esențial de Trandafir într-un masaj relaxat, pentru o aromă înălțatoare.

Ulei esențial de Trandafir doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Trandafir

Aroma unică a uleiului esențial de trandafir se combină armonios cu alte uleiuri esențiale florale, cum ar fi uleiul de Neroli, uleiul de Magnolie, uleiul de Iasomie, uleiul de Levănțică și uleiul de Mușcată.

Ulei esențial de Trandafir doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: floral, dulce, de pământ
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: flori
Constituenții principali: citronelol, geraniol, nonadecan, nerol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?