Ulei esențial de Turmeric doTerra (15 ml)

Ulei esențial de Turmeric – obținut prin distilarea cu abur a rizomilor plantei Curcuma longa, o planta perenă din familia ghimbirului, cunoscută științific drept familia Zingiberaceae.

Atât uleiul esențial, cât și rădăcina de turmeric au fost folosite în Asia de mii de ani în medicina ayurvedică. Fiind vorba despre o plantă esențială în practicile ayurvedice de sănătate din India, rădăcina de Turmeric și uleiul esențial de Turmeric au o istorie îndelungată, din care sunt inspirate și utilizările moderne ale turmericului în zilele noastre.

Uleiul esențial de Turmeric are două componente chimice unice – Turmerona și ar-Turmerona. Extrem de renumite pentru beneficiile lor pentru sistemul nervos, aceste componente fac din administrarea internă a uleiului esențial de Turmeric doTerra un element principal al rutinei tale zilnice de sănătate.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 54€
PREȚ DE MEMBRU:40.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Turmeric doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Turmeric doTerra este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra, grație beneficiilor sale atât pentru piele cât și la nivel intern sau aromatic.
Uleiul de Turmeric contribuie la susținerea metabolismului sănătos al glucozei și lipidelor atunci când este administrat intern.

Utilizarea internă a uleiului de curcuma poate stimula enzimele antioxidante celulare, printre care și glutationul.
Când este adăugat într-o capsulă vegetală, uleiul esențial de Turmeric poate contribui la susținerea funcției nervoase și celulare sănătoase.
S-a demonstrat că utilizarea internă a uleiului de Turmeric crește puterea curcuminei și absorbția acesteia.

Uleiul esențial de Turmeric poate promova funcția imunitară sănătoasă și răspunsul imunitar.
În plus, administrat extern, acest ulei favorizează o piele curată și cu aspect sănătos, reducând în același timp aspectul petelor și defectele tenului.
Dincolo de numeroasele beneficii pe care le are uleiul esențial de Turmeric doTerra, acest ulei aduce cu sine o explozie excelentă de aromă pentru mesele tale preferate.

Ulei esențial de Turmeric doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune câteva picături de ulei esențial de Turmeric într-un pahar de lapte de cocos cu miere pentru a obține o băutură delicioasă care te va ajuta atunci când simți că sistemul tău nervos este provocat la maxim și ai nevoie să te calmezi.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Turmeric într-o capsulă vegetală și administrează intern în mod regulat, pentru a oferi corpului tău sprijinul antioxidant de care are nevoie pentru a se proteja de radicalii liberi.

– Uleiul esențial de Turmeric dizolvat într-o capsulă vegetală poate contribui și la sprijinirea sănătății funcției imune, ca și a răspunsului imunitar.

– Folosește 1-2 picături de ulei esențial de Turmeric în difuzor pentru a crea în jurul tău un mediu propice emoțional și pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit atunci când simți că nu îți mai poți controla emoțiile.

– Dizolvă 1-2 picături de ulei esențial de Turmeric într-un pahar cu 125 de ml de apă, pentru un plus de ajutor pentru metabolismul tău, bucurându-te astfel de capacitatea uleiului esențial de Turmeric de a susține un metabolism sănătos al glucozei si lipidelor.

– Adaugă în crema ta hidratantă de față 1 picătură de ulei esențial de Turmeric, pentru a beneficia de un ten mai curat și cu un aspect mai sănătos.

– Aplică ulei esențial de Turmeric pe piele, drept tratament punctual pentru a reduce în mod natural aspectul defectelor.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Turmeric în omlete, ouă sau frittata, orez simplu sau supe, pentru a te bucura de aroma sa condimentată și piperată. Poți adăuga de asemea uleiul de Turmeric și la legume sotate, pentru o aromă mai piperată. Avantajul atunci când gătești cu ulei esențial de Turmeric este că te poți bucura și de celelalte beneficii interne ale sale menționate mai sus.

– Pune-ți în palme câteva picături de ulei esențial de Turmeric diluat cu ulei fracționat de cocos DoTerra și masează pielea după efort fizic intens, pentru o experiență liniștitoare mai ales pe zonele în care simți nevoia de relaxare.

– Recent lansatele capsule Turmeric Dual Chamber sunt un răspuns excelent pentru cei care au nevoie de suplimente de turmeric/curcumină. Combinația dintre curcuminoide și turmerine oferă suport antioxidant, promovează răspunsul anti-inflamator și sprijină un metabolism sănătos. Proprietățile benefice pentru metabolism provin din cele două camere ale capsulei: compușii activi din extractul de plantă (curcuminoidele) și uleiul esențial de Turmeric.

Ulei esențial de Turmeric doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Pentru uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu uleiul esențial de Turmeric

Uleiul esențial de Turmeric se amestecă bine cu alte uleiuri esențiale condimentate, precum uleiul esențial de Scorțisoară, uleiul esențial de Ghimbir și uleiul esențial de Cardamom. Uleiurile esențiale de Portocală sălbatică, Grapefruit și Ylang Ylang sunt și ele variante foarte bune pentru amestecuri.

Ulei esențial de Turmeric doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: cald, condimentat, de pământ, lemnos
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: rizomi
Constituenții principali: ar-Turmeronă și Turmeronă
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?