Ulei esențial de Vetiver doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Vetiver este obținut prin procesul de hidrodifuzie din rădăcina plantei Vetiveria zizanioides, un membru al familiei gramineelor (iarbă).
Sistemul radicular al Vetiverului crește în jos, ceea ce îl face ideal pentru prevenirea eroziunii și asigură stabilizarea solului.

Uleiul de Vetiver este extras din rădăcina plantei prin procesul de hidrodifuzie, un tip de distilare cu aburi, care diferă în ceea ce privește modul de introducere a aburului. În cazul hidrodifuziei, aburul este trimis în materia botanică de sus, și nu de jos, ca în cazul distilării obișnuite cu abur.

Principalul avantaj al acestei metode este acela că necesită mai puțin abur, un timp mai scurt de procesare și are ca rezultat o cantitate mai mare de ulei extras.
Uleiul esențial de Vetiver doTerra este unul dintre cele mai versatile uleiuri esențiale din acest domeniu.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 87€
PREȚ DE MEMBRU:65.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Vetiver doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Vetiver are o aromă bogată, complexă, de pământ, care este frecvent utilizată în parfumuri și ape de colonie. Datorită parfumului distinct al uleiului de Vetiver doTerra – calmant și stabilizator al emoțiilor – este un ulei ideal de inclus în terapia prin masaj.

Pe lângă beneficiile sale aromatice, uleiul esențial de Vetiver poate fi utilizat și în îngrijirea pielii pentru a-i conferi acesteia un aspect revitalizat. Cu atât de multe modalități de a te bucura de beneficiile sale, uleiul de Vetiver va deveni cu siguranță un favorit în colecția ta de uleiuri esențiale, în cel mai scurt timp.

Ulei esențial de Vetiver doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Vetiver pentru a elimina stările de anxietate și stresul.

– Atunci când este utilizat pe piele sau inhalat, uleiul esențial de Vetiver poate contribui la asigurarea unui efect stabilizator și calmant asupra emoțiilor.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Vetiver într-o capsulă vegetală și administrează intern pentru a susține sistemul imunitar.

– Aplică ulei esențial de Vetiver diluat cu un ulei purtător pe ceafa și picioarele copilului tău după o zi lungă și stresantă la școală, pentru a promova sentimente de calm și relaxare.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Vetiver într-o cadă cu apă fierbinte pentru o baie ideală, perfectă pentru relaxare profundă. Beneficiile aromatice ale uleiului de Vetiver vor contribui la crearea unei atmosfere liniștitoare.

– Combină 1-2 picături de ulei esențial de Vetiver cu ulei esențial de lămâie într-o capsulă vegetală și administrează intern, pentru a pregăti corpul pentru călătorii și schimbări de mediu, precum și pentru a susține un sistem imunitar sănătos.

– Adaugă uleiul esențial de Vetiver în amestecuri pentru difuzor, pentru a te bucura de beneficiile aromatice ale acestui ulei, de efectele sale calmante și de echilibare a emoțiilor, dar și de mirosul dulce, lemnos, de pământ.

– Masează ulei esențial de Vetiver pe tălpi pentru a promova un somn odihnitor.

– Dă corpului tău un impuls puternic, adăugând 1-2 picături de ulei esențial de Vetiver în ceai sau băuturi calde în lunile de iarnă, profitând astfel de efectele sale benefice asupra sistemului imunitar.

– Folosește uleiul esențial de Vetiver ca ulei de masaj, diluat cu un ulei purtător, pentru calmarea emoțiilor.

– Aplică 3-4 picături de ulei esențial de Vetiver pe picioare, diluat cu ulei de cocos fracționat, și masează încet după o zi de stat în picioare. Caracteristicile aromatice ale acestui ulei îți vor oferi un efect de stabilizare a emoțiilor și calmare.

– Difuzează o picătură de ulei esențial de Vetiver, 1 picătură de ulei esențial de Lavandă și 1 picătură de ulei esențial de Portocală Sălbatică pentru o aromă relaxantă și înălțătoare.

Ulei esențial de Vetiver doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Vetiver

Aroma uleiului esențial de Vetiver se împerechează foarte bine cu următoarele uleiuri esențiale: ulei esențial de Levănțică, ulei doTerra Serenity, ulei Balance, ulei esențial de Santal, ulei esențial de Lămâiță și ulei doTerra Touch Iasomie.

Ulei esențial de Vetiver doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, lemnos, caramel, iz de fum
Metodă de colectare: Hidrodifuzie
Partea de plante: rădăcină
Constituenții principali: Carvonă, Izovalencenol, Khusimol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?