Ulei esențial de Yarrow/Pom doTerra (30 ml)

Un amestec unic de ulei esențial de Coada Șoricelului și ulei esențial de Semințe de Rodie, uleiul doTerra Yarrow|Pom Active Botanical Nutritive Duo este un amestec brevetat, creat cu atenție pentru a oferi beneficii legate de procesul de îmbătrânire, vitalitate și bunăstare generală.

Niciun alt ulei esențial nu este formulat ca Yarrow|Pom, un duo botanic ce conține atât uleiuri esențiale florale (uleiul de Coada Șoricelului distilat cu aburi), cât și uleiuri esențiale de fructe (uleiul de Semințe de Rodie presat la rece), alese pentru constituenții lor chimici specifici, ce contribuie în mod special la promovarea pielii cu aspect sănătos.

Uleiul Yarrow|Pom este soluția naturală supremă propusă de doTerra pentru îngrijirea pielii cu uleiuri esențiale, care va deveni în scurt timp un must have în colecția ta de uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 170€
PREȚ DE MEMBRU:127.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Yarrow/Pom doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Yarrow|Pom vine cu o varietate de beneficii și o aromă distinctă de fructe, condimente și erbacee, încât îți vei dori să îl ai mereu cu tine.
Uleiul de Yarrow|Pom calmează pielea, promovează un aspect strălucitor, de piele tânără, revitalizează tenul îmbătrânit și are o aromă calmantă.

Te poți bucura atât de beneficiile profunde pentru piele, cât și de aroma liniștitoare a uleiului Yarrow|Pom, folosindu-l ca parte a unui masaj relaxant după o zi lungă, iar când vremea de afară este mohorâtă îl poți adăuga în difuzor pentru a crea în casă sau la birou un mediu reconfortant și plăcut.

Ulei esențial de Yarrow/Pom doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune o picătură de ulei esențial de Yarrow|Pom în palme, freacă bine mâinile și du-le la nas pentru a inspira profund, când ai nevoie de un sentiment de calm. Masează excesul de ulei de pe mâini peste inimă, pentru o stare de liniște și calm pe tot parcursul zilei.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Yarrow|Pom în 125 ml de apă și administrează intern zilnic, pentru a promova sănătatea sistemului celular, imunitar și nervos.

– Difuzează uleiul esențial de Yarrow|Pom în timpul iernii sau în zilele întunecate și triste pentru a-ți ridica moralul și a-ți îmbunătăți starea ta de spirit.

– Folosește uleiul esențial de Yarrow|Pom în difuzor pentru a umple casa cu o stare de bine într-o zi mohorâtă.

– Administrează uleiul esențial de Yarrow|Pom intern, pentru a te bucura de sprijinul său puternic antioxidant, pentru o funcție metabolică superioară și pentru beneficii celulare.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Yarrow|Pom în produsele tale hidratanate zilnice pentru îngrijirea tenului și aplică pe față, piept și pe gât zilnic, pentru a contribui la hidratarea pielii și la restabilirea aspectului sănătos, lucrând în același timp la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Yarrow|Pom diluat cu ulei de cocos fracționat ca parte a unui masaj relaxant după o zi lungă și obositoare și pentru a te bucura de beneficiile sale de întinerire, ajutând la calmarea tensiunii în anumite zone.

– Aplică o picătură de ulei esențial de Yarrow|Pom direct pe piele pentru un efect calmant și strălucitor.

– Difuzează 3-4 picături de ulei esențial de Yarrow|Pom pentru o aromă calmantă, de tip spa.

Ulei esențial de Yarrow/Pom doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz Intern: Diluează două picături în 120 ml de lichid.
Uz Extern: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Bergamotă

Uleiul esențial de Bergamotă nu are doar beneficii și utilizări pe cont propriu, ci poate fi combinat și cu alte uleiuri esențiale, pentru beneficii suplimentare.

Fiind un ulei esential de citrice, uleiul esențial de Bergamotă se amestecă bine cu o varietate amplă de alte uleiuri. Poți încerca, astfel, uleiurile esențial doTerra de Lavanda, Patchouli, Lime sau Arborele Vieții. Amestecarea uleiului esențial de Bergamotă cu oricare dintre aceste uleiuri esențiale va oferi amestecului un element pe de o parte înălțător și pe de altă parte calmant.

Ulei esențial de Yarrow/Pom doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Poate păta suprafețele și țesăturile.

Descriere aromatică: erbaceu, fructat, condimentat
Metodă de colectare a uleiurilor: distilare la aburi/presare la rece
Ingrediente: Ulei de Rodie (sămânță) și ulei esențial de Coada șoricelului
Constituenții principali: acid punicic, β-cariofilen, camazulenă
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 30 ml: conține 500 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?