Ulei esențial de Ylang Ylang doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut prin distilare cu abur din florile mature, galbene, în formă de stea, ale copacului de Ylang Ylang- Cananga odorata.
Uleiul esențial de Ylang Ylang este un produs al inițiativei doTerra Co-Impact Sourcing din Nosy Be, Madagascar. Locuitorii acestei insule produc ulei esențial Ylang Ylang de cea mai înaltă calitate din lume printr-un proces dedicat și intensiv de hrănire, recoltare și distilare a florilor de Ylang Ylang.

La fel ca și uleiul de Iasomie, uleiul esențial de Ylang Ylang a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul ceremoniilor religioase și de căsătorie.
Astăzi, uleiul esențial Ylang Ylang doTerra, produs din această floare exotică, este prețuit la fel de mult și este căutat pentru versatilitatea sa.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 68€
PREȚ DE MEMBRU:51€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Ylang Ylang doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Ylang Ylang doTerra este un ulei esențial dulce floral, folosit în produse de lux pentru îngrijirea pielii, părului și în rutinele aromatice, datorită parfumului său și proprietăților sale hrănitoare și protectoare. Acest ulei este cunoscut la scară largă grație aromei sale distincte și este o adevărată stea în fiecare dulap cu uleiuri esențiale.

În plus, uleiul esențial de Ylang Ylang este utilizat pentru reducerea stărilor tensionate și a stresului și pentru stimularea gândirii pozitive.
Utilizat intern, uleiul esențial de Ylang Ylang are o acțiune antioxidantă.

Uleiul de Ylang Ylang este adesea folosit aromat pentru producția de parfumuri, dar și pentru meditație, yoga și masaj, datorită parfumului său bogat, liniștitor și a notelor calmante și înălțătoare pe care le aduce în orice atmosferă.

Ulei esențial de Ylang Ylang doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Ylang Ylang pe ceafă pentru un efect calmant și înălțător, ori de câte ori te simți demoralizat sau stresat.

– Pentru a-ți proteja părul împotriva căldurii insuportabile a verii, masează ulei esențial de Ylang Ylang pe scalp, pentru un păr mai sănătos și mai strălucitor.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Ylang Ylang în difuzor pentru a umple casa cu mirosurile bogate și dulci ale acestei flori tropicale.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Ylang Ylang într-o baie fierbinte, alături de sare Epsom și scapă de stres, revigorându-ți simțurile și promovând relaxarea. Datorită proprietăților calmante și liniștitoare ale uleiului de Ylang Ylang, această baie va fi exact ceea ce ai nevoie pentru relaxare după o zi lungă.

– Utilizează uleiul esențial de Ylang Ylang aromatic sau topic pentru o perspectivă mai optimistă. Ylang Ylang este o componentă puternică înălțătoare și ajută la promovarea unei perspective pozitive.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Ylang Ylang în ulei de cocos fracționat doTerra și masează spatele și umerii pentru a relaxa mușchii și a scăpa de starea de tensiune. Ylang Ylang este cunoscut și apreciat pentru capacitatea sa de a calma starea de spirit, oferind în același timp un efect înălțător.

– Adaugă ulei esențial de Ylang Ylang la uleiul de cocos fracționat doTerra și aplicâ pe păr pentru a te bucura de beneficiile excelente pentru păr ale uleiului esențial de Ylang Ylang care îți vor lăsa părul sănătos și frumos.

– Fă o baie de aburi cu apă fierbinte și 2-3 picături de ulei esențial de Ylang Ylang pentru a deschide porii și a elimina bacteriile, dar și pentru a promova o piele cu aspect sănătos și cu un miros dulce de Ylang Ylang.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Ylang Ylang pe încheieturi, pentru a te bucura toată ziua de o aromă liniștitoare și calmantă și un păr minunat.

– Administrează uleiul esențial de Ylang Ylang intern – fie diluând 1 picătură în 125 ml apă, fie 2-3 picături într-o capsulă vegetală – și oferă corpului tău sprijin antioxidant.

– Difuzează 2 picături de ulei esențial de Ylang Ylang alături de o picătură de ulei esențial de Levănțică, pentru a experimenta o aromă calmantă.

– Combină 2 picături de ulei esențial de Ylang Ylang cu 2 picături de ulei esențial de Bergamotă într-o sticlă cu pulverizator și completează cu 30 ml de apă pentru un odorizant natural pentru casă.

Ulei esențial de Ylang Ylang doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Ylang Ylang

Notele dulci și florale ale uleiului esențial de Ylang Ylang se amestecă bine cu o gamă variată de alte uleiuri esențiale. Pentru un amestec armonios, combină uleiul de Ylang Ylang cu ulei esențial de Bergamotă, ulei esențial de Mușcată, ulei esențial de Grapefruit, ulei esențial de Lămâie, ulei esențial de Maghiran, ulei esențial de Santal sau ulei esențial de Vetiver.

Ulei esențial de Ylang Ylang doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, bogat, condimentat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: floare
Constituenții principali: germacrene, cariofilen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?