Unt Nutritiv de Corp doTerra

Conceput pe bază de uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Brad Duglas și Tămâie, completate de Unt de Shea, Unt de Cacao, Ulei de Jojoba și Ulei de Avocado, Untul Nutritiv de Corp doTerra Spa combină puterile hidratante ale uleiurilor esențiale și ale unturilor naturale, pentru a oferi o hidratare calmantă și profundă pentru piele.

Datorită proprietăților de purificare și reîntinerire ale ingredientelor sale, Untul Nutritiv de Corp doTerra Spa lasă în urma sa o piele moale, suplă și curată. Cu unele dintre cele mai bune ingrediente naturale din lume, Untul Nutritiv doTerra crează o experiență luxuriantă de tip spa, ușor de savurat chiar și din confortul propriei case.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29.33€
PREȚ DE MEMBRU:22€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Unt Nutritiv de Corp doTerra – Descriere

Răsfață-ți pielea cu hidratarea bogată și senzația luxuriantă a Untului Nutritiv de Corp doTerra Spa. Baza acestei formule naturale combină unturile de Shea și de Cacao, cunoscute pentru capacitatea lor de hidratare profundă și pentru capacitatea de a promova suplețea pielii.

Uleiul de semințe de Jojoba se absoarbe rapid în piele și o ajută să arate hidratată, în timp ce uleiul de Avocado conferă acizii grași esențiali pentru a hrăni pielea și a-i da un aspect neted și moale. Uleiurile esențiale de Portocală Sălbatică, Brad Duglas și Tămâie transformă această formulă pentru răsfăț într-o experiență spa extrem de aromatică, oferind în același timp beneficii pentru purificarea și reîntinerirea pielii.

Portocala Sălbatică este recunoscută pentru beneficiile sale pentru purificare.
Uleiul esențial de Brad Duglas purifică pielea și conferă beneficii aromatice energizante.
Uleiul esențial de Tămâie reîntinerește pielea și echilibrează emoțiile.

Untul Nutritiv de Corp doTerra face parte din gama de produse doTerra Spa și funcționează foarte bine în combinație cu alte produse doTerra Spa, așa cum sunt Scrubul Exfoliant pentru Corp doTerra Spa, Gelul de Duș Răcoritor doTerra Spa, Loțiunea pentru Mâini și Corp doTerra Spa și altele. Toate produsele incluse în linia doTerra Spa conțin elemente botanice naturale, uleiuri esențiale CPTG și alte ingrediente naturale care pot promova și menține o piele cu aspect sănătos.

Unt Nutritiv de Corp doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Folosește Untul Nutritiv pentru Corp atunci când vrei să te bucuri de o experiență spa la tine acasă. Uleiurile esențiale pure și puternice din formula sa unică, te vor ajuta să creezi o experiență de spa intens aromatică.
 •  Fie că te bucuri de o baie luxuriantă cu spumă, de lumina lumânărilor, fie că îți faci un tratament sau un masaj facial, adaugă Untul Nutritiv de Corp data viitoare când îți rezervi o seară de spa. Aroma înălțătoare și revigorantă a uleiurilor esențiale din Untul Nutritiv de Corp îți vor trata atât simțurile, cât și pielea.
 •  Ia cu tine la birou și în vacanțe Untul Nutritiv de Corp doTerra și bucură-te în orice moment de beneficiile sale aromatice, pentru a produce un efect important asupra emoțiilor, atunci când simți că energia ta ar putea fi la cote mai înalte. În plus, pielea ta îți va mulțumi și se va simți hidratată și răsfățată pe tot parcursul zilei.
 •  Masează Untul Nutritiv pe mâini, coate, genunchi și alte zone ale corpului care au nevoie în general de o hidratare intensă.
 •  Bucură-te de beneficiile pe care Uleiurile esențiale de Portocală Sălbatică și Brad Duglas din compoziția Untului Nutritiv le au pentru purificarea și întinerirea pielii.
 •  Când vine vorba despre aplicarea pe piele a unor produse cosmetice, trebuie să te asiguri că nu încarci porii cu substanțe chimice și toxine incluse în mod frecvent în produsele pentru îngrijirea pielii. Din fericire, formula Untului Nutritiv pentru piele este plină de ingrediente naturale, sigure, care provin din pământ și favorizează o piele moale și sănătoasă.

Unt Nutritiv de Corp doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică produsul pe corp, masând mâinile, coatele, genunchii și alte zone care necesită hidratare intensă. Păstrează la temperatura camerei.

Unt Nutritiv de Corp doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Portocală Sălbatică
Ulei esențial de Brad Duglas
Ulei esențial de Tămâie
Unt de Shea
Unt de Cacao (semințe)
Ulei de Jojoba (semințe)
Ulei de Avocado

Unt Nutritiv de Corp doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Dacă apar iritații, întrerupe utilizarea produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 cutie de 198 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?