Filozofia doTerra

Pe lângă furnizarea de uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate, DOTERRA se angajează să facă o diferență pozitivă în viața fermierilor, recoltatorilor și distilatorilor care contribuie la producția de ulei doTERRA.

Cu peste 140 de uleiuri de origine în linia sa de produse, doTERRA își obține uleiurile din peste 45 de țări – dintre care mai mult de jumătate ar putea fi considerate țări în curs de dezvoltare. Pentru a se asigura că fermierii mici și recoltatorii din zonele defavorizate sunt tratați etic, doTERRA a introdus o inițiativă numită Co-Impact Sourcing.

Co-Impact Sourcing creează valoare comună pentru toate părțile interesate din lanțul de aprovizionare, fiind la sursă și punând în aplicare intenționat inițiative de administrare a mediului și / sau de impact social. Co-Impact Sourcing încearcă să dezvolte parteneriate de furnizori pe termen lung, reciproc avantajoase, creând în același timp locuri de muncă durabile și asigurând venituri fiabile în zonele subdezvoltate. doTERRA se angajează să trateze etic furnizorii săi prin furnizarea de plăți la timp la prețuri corecte. Cultivatorii și recoltatorii sunt încurajați să formeze grupuri de cooperare pentru a împărtăși beneficiile colective și puterea de negociere, îmbunătățind în același timp abilitățile și capacitatea