Uleiul esențial de copaiba este obținut din rășina arborelui copaiba, care poate depăși 30 de metri înălțime și crește în zona tropicală a Americii de Sud. Uleiul de copaiba este utilizat pe scară largă în produse cosmetice cum ar fi săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în cadrul practicilor medicale tradiționale de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei.

Utilizări
  • Adaugă 1 picătură la loțiunea de corp sau crema hidratantă pentru ten, pentru a-ți menține pielea curată și fără imperfecțiuni și a reduce apariția coșurilor.
  • Pune 1 picătură în cadă, pentru o baie relaxantă, cu efect de revitalizare a pielii.
  • Diluează-l cu ulei cărăuș și aplică-l cu mișcări circulare înainte de machiaj, pentru a obține o luminozitate naturală și sănătoasă.
Indicații de utilizare
  • Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
  • Aromatizant alimentar: Adaugă o picătură în mâncare.
  • Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Preț fără cont DoTerra

50.67 €

Cumpără rapid fără cont
TRANSPORT 8,33 EURO.PLATA SE POATE FACE DOAR CU CARDUL VISA SAU MASTERCARD. RECOMAND CARD IN EURO, DAR SE POATE PLATI IN ORICE MONEDA. BANCA VA FACE CONVERSIA AUTOMAT.

Cumpără cu cont dōTERRA

Beneficii
  • Reducere 25% inca de la prima cumparatura.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte, promotii, produsul lunii gratis.
  • Asistenta personala in utilizarea uleiurilor esentiale doTERRA.

Preț de membru / PV: 39

38.00 €

Cumpăr cu cont dōTERRACum îmi fac cont dōTERRA?