Sa invatam despre noua gama de soare doTerra!

Brandul dōTERRA Sun include o serie de produse de îngrijire solară care sunt sigure și naturale. Când a creat această linie de produse, dōTERRA știa că trebuie să îndeplinească trei obiective cheie pentru a crea produse de îngrijire solară pe care am fi mândri să le introducem pe piață.
În primul rând, produsele trebuia să fie bune pentru toate tipurile de piele. Aceste formule sunt hrănitoare, bogate în antioxidanți și hidratante. De asemenea, lasă un alb minim, astfel încât se potrivesc tuturor tonurilor de piele.
În al doilea rând, ne-am asigurat că aceste produse sunt blande cu mediul, sunt vegane si in plus, sunt în siguranță pentru recif! Acest lucru le face utilizabile în zonele lumii care restricționează cremele solare care nu sunt sigure pentru recif și ajută la menținerea ecosistemelor noastre subacvatice mai sănătoase și mai fericite.
Nu în ultimul rând, produsele trebuiau să aibă formule curate, verzi. Pe lângă faptul că este alimentat cu minerale de oxid de zinc non-nano, fiecare produs solar dōTERRA nu conține o serie de ingrediente aspre, sintetice, inclusiv oxibenzonă, parabeni, ftalați și multe altele.

Filtre de protecție solară minerală!

Deci, ce filtre de protecție solară nu se vor absorbi în piele? Filtrele de protecție solară minerală funcționează ca o barieră fizică, reflectând razele UVB și UVA pentru o protecție cu spectru larg. Ele nu se degradează atunci când sunt expuse la razele UV și, pentru că acționează ca o barieră fizică, sunt eficiente imediat. Principalele filtre de protecție solară minerală sunt dioxidul de titan și oxidul de zinc. Ambele sunt recunoscute ca fiind în general sigure pentru utilizare pe toate tipurile de piele!

Ce înseamnă „Reef-Safe”?

Termeni precum „sigur pentru recif” sau „prietenos pentru recif” înseamnă că crema de protecție solară nu conține oxibenzonă și octinoxat. Studiile au arătat că aceste substanțe chimice care blochează UV pot provoca albirea coralilor. Când coralii se înălbesc, este încă în viață, dar este supus unui stres sever, ceea ce îl face susceptibil la boli și moarte.

Eroii noștri: ingredientele gamei de soare doTerra

Supereroii nostri sunt uleiurile esențiale găsite în toate produsele de îngrijire solară dōTERRA: tămâie, Helichrysum și semințe de morcov. Acestea sunt fabuloase pentru pielea ta!
Există, de asemenea, o serie de ingrediente găsite în întreaga linie de produse de îngrijire solară dōTERRA care oferă hrănire.
  • Tocoferolul, care este mai frecvent cunoscut sub numele de vitamina E, este extrem de hrănitor. Este prezent în FIECARE produs solar dōTERRA!
  • Uleiul din semințe de zmeură, uleiul de avocado și esterii de jojoba sunt ingrediente hrănitoare care se găsesc în loțiunea și spray-ul SPF.
  • Untul de Shea și Untul de Cocos sunt ingrediente hrănitoare care se găsesc în stick-ul SPF.
  • Aloe Vera, extractul de alge roșii și acidul hialuronic sunt ingrediente hrănitoare care se găsesc în ceața de după soare. Acidul hialuronic este deosebit de hrănitor datorită hidratării profunde pe care o oferă.
Iată câteva ingrediente care oferă beneficii liniștitoare:
  • Bisabololul poate reduce roșeața și iritația. În general, calmează pielea. Este prezent în toate produsele SPF ca măsură preventivă.
  • Extractul de turmeric are excelente proprietăți antiinflamatorii atunci când este aplicat local. Se gaseste in lotiunea si spray-ul SPF!
  • Aloe Vera este o idee simplă pentru calmarea pielii. Cu toții ne-am uns cu aloe vera pe tot corpul înainte, nu? De aceea, aloe vera este baza pentru produsul nostru After Sun. Se găsește și în loțiunea și spray-ul SPF.
  • De asemenea, în produsul After Sun sunt ingrediente din extract de alge roșii și arnica montană. Algele roșii sunt bogate în proteine, antioxidanți și vitamine, toate acestea fiind esențiale pentru piele. Arnica Montana este un ingredient natural antiinflamator, care este deosebit de important atunci cand pielea ta este obosita si obosita.

Tipuri de protecție solară

Există două tipuri principale de protecție solară pe piață: chimice și minerale. Cremele de protecție solară chimice sunt concepute pentru a absorbi razele UV pentru a vă proteja pielea, în timp ce cremele de protecție solară minerale reflectă razele UV pentru a vă proteja pielea.
Unele filtre chimice de protecție solară se pot degrada în cele din urmă atunci când sunt expuse la razele UV, generând radicali liberi. Unele ingrediente active din cremele chimice de protecție solară pot provoca alergii ale pielii.
Suntem expuși la nenumărate toxine în fiecare zi cu tot ceea ce facem, din surse de care poate nici nu suntem conștienți. Fiecare respirație, fiecare mușcătură, fiecare minut sub soare — toate vă prezintă substanțe și substanțe chimice (naturale sau sintetice) care vă pot avea un impact negativ asupra sănătății.
O toxină este orice substanță care pune stres excesiv asupra organismului. Încărcătura toxică este suma acestor substanțe, acumulate în corpul tău, și povara pe care o pun asupra organelor la un moment dat.
Toxinele pot provoca dezechilibre, pot duce la efecte negative asupra bunăstării și pot influența sănătatea zilnică și pe termen lung. Știind acest lucru, de ce am permite toxinele în viața noastră? De ce am folosi produse cu toxine?
Eu una aleg filtrul mineral si produsele din gama de soare doTerra cu uleiuri esentiale!
Haide sa incerci gama doTerra! Cea mai iubita! Cea mai asteptata!
Link comanda gama de îngrijire solară doTerra:
PS- Aceasta comanda iti deschide si cont doTerra pe numele tau, astfel incat beneficiezi de pretul de membru, si anume, o reducere de 25%, incepand cu aceasta comanda.
Dă-mi mesaj pe whatsapp la 0749921680, dacă ai întrebări.