Uleiurile esențiale doTerra și Imunitatea

Știm că, atunci când avem grijă de noi înșine, printr-un regim de viata sanatoas, exerciții fizice, sistemele corpului nostru primesc ceea ce au nevoie pentru a ne sustine. Din păcate, este adevărat și opusul: atunci când nu mâncăm bine și nu facem efort fizic corspunzator capacitatii personale , ne limităm puterea corpului si homeostazia. Este un ciclu fără sfârșit, mai ales când vine vorba de sistemul nostru imunitar.

Vestea bună pentru noi toti, este ca, multe uleiuri esențiale si blenduri diferite va pot ajuta să jucați un rol în stimularea și susținerea sistemului imunitar. Când vorbim despre sistemul imunitar, vorbim de fapt despre o rețea complicată de organe și celule. Mai multe organe și celule alcătuiesc sistemul imunitar, inclusiv ganglionii limfatici, splina, măduva osoasă, limfocitele (celule albe din sânge cunoscute sub numele de celule B și T), timusul și leucocitele (un alt tip de celule albe din sânge). Fiecare funcționează împreună pentru a apăra și proteja corpul.

doTERRA ne oferă suport imunitar si putem sa ne formam o trusa de sprijin imunitar pentru a menține fiecare element al sistemului imunitar pe drumul cel bun.

In primul rand recomand kitul “home essential kit”, prin care primesti si cont dōTERRA. Pe langa acesta recomand si un uleiul de cocos fractionat, pentru dilutie, care este utila pentru toate varstele unei familii, si capsule vegetale, in caz ca este nevoie a fi luate intern, uleiuri esentiale puternice.

Recomand Turmeric (15 ml) si Copaiba (15 ml): Puneți una sau două picături într-o capsulă vegetală sau aceeași cantitate sub limbă, pentru a susține sănătatea sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv și respirator.

Odata ce aveti trusa, veti invata, impreuna cu mine, utilizari zilnice, ca si cele de mai jos, de preventive dar si in caz ca sanatatea va este provocata.

doTERRA Air (15 ml): adăugați-l direct la un difuzor sau aplicați-l pe piept in dilutie cu ulei de cocos fractionat, pentru a ajuta la minimizarea efectelor amenințărilor sezoniere și de mediu.

Oregano (15 ml): se utilizează pentru a susține o funcție respiratorie sănătoasă.

doTERRA On Guard (15 ml): acest amestec puternic poate fi utilizat zilnic pentru a susține apărarea naturală si antioxidantii organismului. Softgeluri doTERRA On Guard : conține amestecul doTERRA On Guard pentru a sprijini atât funcția imunitară, cât și cea respiratorie sănătoasă

doTERRA On Guard Sanitizing Mist: Utilizați pentru a ucide 99,9% din germenii și bacteriile pe care le întâlniți în mediul dvs.

dōTERRA Drops: se pot folosi si de catre copii mai mari si adulti pentru calmarea gâtului, suport imunitar. Contin si ulei de myrrh pe langa blendul On Guard.

În afara trusei si a recomandarilor de mai sus, există o listă lungă de uleiuri esențiale care susțin sistemul imunitar.

Busuioc, Piper negru ,Cardamom, Cassia, Cilantro ,Scortisoara-Cinamon (parte din dōTERRA OnGuard), Cuisoare (parte din doTERRA On Guard) Coriandru ,Fenicul , Muscată, Helichrysum ,Ienupar, Lămâie verde, Maghiran,Melissa, Smirnă sau Mirul, Petitgrain, Musetel roman ,Mandarină, Cimbru, Vetiver ,Portocala Salbatica, Arbovitae.

În orice moment, încorporează diferite uleiuri pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine.

Sunt aici sa te ajut sa le implementezi in viata ta!

Cu drag

Diana Gubas

Sursa de inspiratie