Vin sarbatorile si aromaterapia cu uleiurile esențiale dōTERRA, va poat incanta simturile si va pot sustine sanatatea emotionala si fizica!

Nu putem să nu adorăm momentele speciale ca impodobirea bradului, schimburile de cadouri, atmosferă sclipitoare, zăpada pasnica care cade, prăjituri de turtă dulce cu copiii și, bineînțeles, mirosuri senzaționale de vacanță!

Scortisoara, ghimbirul, portocala și Vanilia de Madagascar vă pot duce simțurile intr-o plimbare cu sania de vacanță, în timp ce vă imaginați atelierul lui Moș Crăciun.
Respirați adânc și bucurați-vă de aerul proaspat din pădurea de pini, cu aromele calde și lemnoase de tămâie-Frankincense, Siberian Fir si Douglas Fir.

Tot sarbatorile vin si cu provocari de sanatate, si ca sa trecem cu bine de ele am ales sa va dau niste idei si modalități de a profita la maximum de puterea uleiurilor esențiale dōTERRA.

Asa ca de la mine pentru voi iata cateva alegeri intelepte pentru aceasta perioada:

Intretine atmosfera de Craciun in casa ta, sau ofera cel mai minunat cadou, un diffuser cu cateva uleiuri esentiale, care iti vor incanta simturile, starea de spirit si va tin sanatosi pe toata perioada rece a anului!

Difuzați acest amestec și imaginați-vă să vă găzduiți petrecerea de vacanță în familie lângă un foc în pădurea înzăpezită, dar fără frig si sustinandu-va imunitatea!

  • 2 picaturi Scortisoara
  • 3 picături de portocală sălbatică
  • 1 picătură cuișoare

Încercați acest amestec de difuzor de scorțișoară în timp ce puneti Bradul de Crăciun!

  • 2 picaturi Scortisoara
  • 2 picături Brad Siberian
  • 2 picături de Portocală Sălbatică

Coaceți niște prăjituri delicioase împreună cu copiii pentru un răsfăț plin de căldură.
Difuzează scorțișoară cu vanilie de Madagascar și lemn de cedru pentru a-ți face casa să miroasă ca bezele prăjite în timp ce lucrezi.

Alegerea cea mai iubita este kitul complet de familie- home essential kit.
Cu acest kit primiti un diffuser si o tamaie cadou, si top 10 uleiuri esentiale de avut in casa, si cu care puteti trece cu bine cam 80% din provocarile de sanatate ale unei familii.
https://doterra.me/8VffZ4

Pe langa acest kit v-am mai pregatit si cele mai iubite uleiuri de sarbatori, care intretin atmosfera, dar va tin si sanatosi!
https://doterra.me/fQhFmD

Apasa pe linkurile de mai sus sa le descoperi!
Primesti Cadou- tamaia(frankincense). Daca nu stii ce sa folosesti, atunci foloseste Tamaia! Este unul dintre cele mai iubite uleiuri esentiale!

Daca ai intrebari va stau la dispozitie pe whatsapp, la numarul de telefon 0749 921 680.