Inscriere doTERRA – care sunt avantajele tale

Inscriere doTERRA

Inscriere dōTERRA – avantaje

În cele ce urmează voi încerca să-ți spun tot ceea ce știu despre ”Înscriere doTerra”. Sunt sigură că te-ai gândit la asta înainte, dar mai ai multe întrebări despre ce înseamnă doTERRA. Sunt aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a-ți oferi toată experiența acumulată de mine în cei 5 ani de când sunt membru doTerra.

Cand am cunoscut  doTerra, nu am dormit o luna, decat cateva ore pe noapte. De atunci continui alergarea, dar “mai profesionist”, in sensul ca am fost la cel putin 5 congrese internationale si cateva team-buildinguri. M-am specializat in Aromaterapie cu Diploma Internationala si aplic zilnic aceste uleiuri si produse dōTERRA in practica, atat in familia mea, a prietenilor si a celor care cauta raspunsuri folosind ceia de putem numi “GOD”S MEDICINE”, adica folosind puterea naturii din uleiurile esentiale dōTERRA.

Eram atât de impresionată de lumea pe care tocmai o descoperisem si doream si inca doresc sa impartasesc cu toata lumea aceasta practica si experienta a mea. Mai jos gasiti un video explicativ, insa puteti citi si interviul pentru Ziarul National, unde impartasesc viziunea mea.

In general, dupa ce impartasesc aceste cunostinte in lectiile si testarile mele, implicit vin si intrebari: “vreau sa-mi achiziționez produse doTerra, cum pot întra în posesia lor? Și cum as pute face ca sa cumpar cat mai avantajos? Ce avantaje am dacă îmi fac un cont? “

Ei bine îți voi răspunde la fiecare întrebare pe care o primesc și vom parcurge împreună toate informațiile de care tu ai nevoie pentru a înțelege sistemul de comenzi și înscriere dōTERRA si avantajele tale prin înscrierea cu un cont pe numele tau.

Dacă abia ai descoperit cu uleiurile esențiale, vrei să le folosești, dar nu știi ce ulei esențial să alegi pentru nevoile tale poți cu uleiul esențial de lavandă. Este unul dintre uleiurile esențiale cu efecte multiple.

Utilizezi uleiuri esențiale doTERRA de ceva timp și ești mulțumită de beneficiile acestora? Știu că achiziționarea de uleiuri esențiale 100% pure poate fi destul de dificilă din punct de vedere financiar, iar când începi să folosești uleiuri esențiale, nu te mai poți opri.

Dacă vrei să achiziționezi uleiurile  esențiale cu reduceri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces la toate promoțiile, la produse gratis, este necesar sa îți creezi un cont dōTERRA.

De ce este foarte important cum utilizam produsele dōTERRA

Aici intervin eu, cu toata experienta mea de viata, din mai multe domenii. Iti recomand sa imi citesti interviul, care este putin mai jos, dupa poza mea. Asa o sa ma cunosti mai bine, vezi daca rezonezi cu valorile mele, si vezi cum privesc eu aceasta lume minunata a Aromaterapiei.

Eu nu vand produse dōTERRA, ca atunci cand cumperi ceva dintr-o farmacie, sau magazine naturiste. Eu te voi învața cum sa ajungi la un stil de viata balansat, un stil de viata sanatos. Iti propun schimbari trepate, nu radicale, si tot ce trebuie ca tu sa știi despre uleiurile doTerra, unde iti vor fi ele de ajutor si modul lor de utilizare cât mai eficient și în siguranță. Vom parcurge împreună toate etapele inițierii tale și vei avea sprijin complet!

Vreau sa ma asigur ca ai înțeles ca produsele si pachetele de pe situl meu vin și cu consultanta personalizata pentru tine si familia ta.

INSCRIERE doTERRA

Beneficii

Prin inscrierea in doTERRA te vei alatura unei comunitati vibrante, vie, balansata emotional, gata sa te integreze si sa invatam impreuna. Ne suntem alaturi si crestem impreuna prin educație online, atat generala, cat si personalizata. Vei primi materiale informative pentru un stil de viata sănătos si pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu ajutorul uleiurilor esentiale.

  • aplicatii practice, usor de folosit, direct de pe telefonul tau
  • zoom pe teme specifice saptamanale, cat tu sa te poti bucura de cunostinte si comunitatea mea
  • oferte și reduceri dōTERRA aferente contului tau personal
  • îți vei putea achiziționa produsele doar dacă și când ai nevoie, fara sa fii obligat de nimic
  • garantia calității produselor expediate direct de  producător, nu prin intermediari
  • propriul birou  și magazin virtual în care vei putea avea acces la call center specializat in limba romana
  • taxele de livrare 8.33 € îți vor fi rambursate integral în puncte 7PV, pe care le vei putea valorifica în  produse gratuite
  • lunar ai posibilitatea sa te bucuri de produse gratuite. Dupa ce iti faci contul te voi invata cum sa primesti lunar un produs gratis.
  • de aproximativ 3 ori pe an, te vei bucura și răsfață de produse gratuite prin (BOGO) Buy One Get One, plătești un produs și vei primi altul gratuit.
  • daca îți vei dori ca toate produsele pe care le achiziționezi de la doTerra, sa iti fie gratuite 100% te voi îndruma cu drag.
Creare cont doTERRA
INSCRIERE doTERRA – INTREBARI FRECVENTE:
Imi permit produsele dōTERRA? Nu sunt prea scumpe pentru mine?

Un kit este o investitie in sanatatea ta, insa sa stii ca uleiurile esentiale iti salveaza bani si timp. Pentru o simpla raceala, in loc sa iti iei liber de la munca sa mergi la doctor pentru reteta pentru tine sau copiii tai, reteta cumparata plus consultatia, benzina consumata, adunate vor fi anual mai scumpe decat atunci cand stii si ai pe ce pune mana in casa. Plus ca uleiurile esentiale iti fac preventie . Nu mai vorbim de stresul unei mame( vorbesc din experienta), cand copilul se imbolnaveste si te simti neputincioasa si dependent de o consultatie, care nu intotdeauna poate fi facuta imediat.

Daca ma inscriu in dōTERRA trebuie sa comand lunar?

NU. Ai libertate totala. Poti sa faci comenzi când ai nevoie, de ce ai nevoie și cât ai nevoie! Daca cei apropiați își vor dori și ei sa comande și astfel sa se înscrie si ei cu un cont, atunci ei vor beneficia de reduceri semnificative, iar tu vei face primul pas spre a obține uleiurile în mod gratuit.

Trebuie sa vand uleiuri?

NU. Ești liber sa faci comenzi în calitate de cumpărător oricât vei avea nevoie. Dacă îți vei dori sa împărtășești și celorlați atunci vei avea si aceasta opțiune, dar nu facem vanzari, ci educam, nu umblam cu uleiurile in geanta, decat pentru a fi testate sau pentru a le da cadou!

Cum procedez daca prietenii mei vor si ei uleiuri?

Atunci tu ii vei putea înscrie cu ajutorul linkului tau personal. Și pentru că îi introduci în lumea uleiurilor ei invata ca si tine la inceput, iar doTerra te recompenseaza cu comisioane, astfel incat uleiurile tale si produsele dōTERRA iubite de tine, poti sa ti le cumperi din comisionul primit pentru ca vrei sa faci bine cuiva!