Terrazyme dōTERRA beneficii

Ca proteine specializate care acționează ca catalizatori pentru funcția celulară, enzimele joacă un rol critic în creștere, vindecare, reproducere, respirație, gândire, funcția imunitară, reglarea hormonală, detoxifiere și mii de alte funcții biochimice. De asemenea, enzimele ajută la procesul digestiv și la transformarea alimentelor în energie în celule, făcând din enzimele exogene (care trebuie consumate deoarece organismul nu le poate produce) una dintre cele mai importante componente ale dietei noastre.

Alimentele proaspete, crude, conțin în mod natural suficiente enzime pentru o digestie corectă în organism. Cu toate acestea, atunci când alimentele sunt gătite și procesate, aceste enzime alimentare care apar în mod natural pot fi distruse, de aici intervine DigestZenTerraZyme.
O dietă echilibrată constând din alimente întregi, neprocesate ar trebui să fie adecvată pentru a satisface nevoile noastre de enzime alimentare, dar acest lucru nu este întotdeauna practic. Utilizarea unui supliment alimentar integral de enzime alimentare este o modalitate convenabilă de a garanta că avem enzimele necesare pentru o digestie și o utilizare adecvată a nutrienților pe care îi consumăm.

DigestZen TerraZyme este un amestec de 10 enzime active din alimente integrale care sunt adesea deficitare în alimentele gătite, procesate și încărcate cu conservanți. DigestZen TerraZyme include o varietate de enzime din alimente integrale care ajută la digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complecși, zaharurilor, fibrelor și a altor nutrienți din alimente.
De asemenea, susține sănătatea optimă prin promovarea unei digestii mai eficiente a nutrienților din alimente și prin reducerea cererii pentru producerea internă de nutrienți digestivi, eliberând astfel resurse pentru niveluri optime de producție și activitate a enzimelor metabolice.

DigestZen TerraZyme poate fi, de asemenea, utilizat ca suport specific pentru intoleranțe alimentare specifice la proteine, grăsimi și carbohidrați, cum ar fi lactoza.

Ce face ca DigestZen TerraZyme să fie unic?

DigestZen TerraZyme este o combinație proprie de enzime, cel mai probabil deficitare în dieta modernă. Cele 10 enzime alimentare integrale funcționează în primul rând prin promovarea unei digestii mai eficiente a nutrienților din alimente și prin reducerea cererii de producție internă de nutrienți digestivi, eliberând astfel resurse pentru niveluri optime de producție și activitate a enzimelor metabolice. Acest lucru nu numai că asigură că organismul dumneavoastră este capabil să folosească nutriția pe care o consumă, dar poate ajuta și la susținerea intoleranțelor alimentare specifice, așa cum s-a menționat mai sus, în special pentru cei cu intoleranțe la grăsimi, proteine sau carbohidrați.

Unul dintre numeroasele beneficii ale unei digestii mai bune este creșterea energiei celulare. Enzimele alimentare întregi sunt capabile să descompună macro și micronutrienți specifici, astfel încât să poată intra în circulația sistemică și să fie utilizate pentru nevoile energetice. DigestZen TerraZyme ajută, de asemenea, producția endogenă (internă) de enzime digestive, ceea ce are ca rezultat mai puține resurse necesare pentru a produce enzime digestive și mai multe rămase pentru alte scopuri metabolice.

Utilizări și beneficii DigestZen TerraZyme

DigestZen TerraZyme oferă un amestec echilibrat și cuprinzător de enzime digestive pentru a susține procesele digestive normale. Oferă un amestec proprietar de 10 enzime active din alimente integrale, care sunt adesea deficitare în alimentele gătite, procesate și bogate în conservanți. Aceste enzime nu numai că susțin producția naturală, dar pot oferi un sprijin țintit pentru alimentele deosebit de greu de digerat.

Luați DigestZen TerraZyme zilnic pentru a susține și a îmbunătăți procesele digestive naturale ale corpului. Folosit ca supliment zilnic, DigestZen TerraZyme vă poate ajuta să susțină procesele naturale ale corpului, astfel încât să profite la maximum de ceea ce mâncați, fără disconfortul asociat.

DigestZen TerraZyme vă va ajuta să vă bucurați de beneficiile unei diete sănătoase, ajutând să vă asigurați că organismul dumneavoastră primește nutrienții de care are nevoie. Cele 10 enzime active din alimente întregi ajută la descompunerea macro și micronutrienților dificil de procesat, astfel încât să aibă nutrienți. pentru sănătate și vitalitate pe tot parcursul vieții.

O altă caracteristică interesantă a DigestZen TerraZyme este că sprijină conversia nutrienților din alimente în energie celulară. DigestZen TerraZyme ajută la descompunerea macronutrienților de obicei greu de procesat, un mecanism natural și durabil către energia de care aveți nevoie pentru o viață plină.

Te confrunți în mod constant cu disconfort la stomac? Disconfortul digestiv frecvent poate transforma simplul act de a mânca o masă sau de a-ți îndeplini sarcinile zilnice într-o durere totală. DigestZen TerraZyme promovează confortul gastrointestinal și toleranța alimentară pentru a vă ajuta să vă descurcați ziua obișnuită, mai degrabă decât să vă ocupați de problemele stomacale. Luați 1 DigestZen TerraZyme înainte de masa care include alimente care în mod normal vă oferă disconfort digestiv pentru a experimenta beneficiile de a vă simți confortabil în interiorul dvs. propriul corp.

Acest supliment alimentar susține, de asemenea, producția sănătoasă de enzime metabolice. Nu numai că DigestZen TerraZyme oferă o sursă de enzime exogene, dar susține și producția naturală de enzime endogene, accelerând în mod natural conversia alimentelor în nutrienți biodisponibili.

Enzimele sunt cheia, forţa vieţii care activează mineralele, vitaminele, proteinele, hormonii şi alte componente din corpul nostru. Însă cât sunt ele de importante pentru sănătatea noastră? Care este diferenţa dintre enzimele digestive şi enzimele metabolice?

Cutia conţine 90 de capsule, se iau câte trei pe zi, una la fiecare masă.

Ce sunt enzimele? Molecule responsabile pentru mii de procese care susţin viaţa, de la digestie la sinteza ADN-ului. Sunt implicate în fiecare reacţie chimică din corp. Scopul lor este să ajute celulele să facă reacţii chimice, să crească şi să se reproducă.
Sunt esenţiale în susţinerea vieţii; cooperează cu vitaminele şi mineralele şi acţionează ca un catalizator în accelerarea reacţiilor chimice (altfel, majoritatea reacţiilor în celulele biologice ar fi prea lente). Este indicat sa iei enzime împreună cu minerale şi vitamine pentru că enzimele sunt catalizatorul care face ca lucrurile să se întâmple.
Mai mult, enzimele acţionează nu doar ca un catalizator. Când corpul are enzime din abundenţă, se poate proteja şi poate repara daunele provocate de majoritatea bolilor degenerative.
Fără enzime îmbătrânim mai repede, ne îmbolnăvim mai devreme în viaţă, suferim de neajunsuri fizice şi retard mental (demenţă) pe măsură ce corpul degenerează. Nici o fiinţă umană sau animal nu poate supravieţui fără enzime.
Există o diferenţă între enzimele digestive şi enzimele metabolice.
Funcţia principală a enzimelor metabolice este de a construi, întineri şi repara celulele din corp. Enzimele metabolice sunt capabile să digere nutrienţii care nu au fost divizaţi în cele mai mici forme componente de mărime ionică. Atunci când aceste enzime metabolice se implică în digerarea acestor particule nedigerate încă, repararea corpului devine secundară. De ce? Dacă corpul nu are suficiente enzime pt a digera mâncarea, el împrumută enzime metabolice care să ajute la digerare. El are de ales între ceea ce acele enzime fac: repararea corpului, respiraţia, gândirea, mişcarea pe de o parte şi digestia pe de alta. Corpul va alege întotdeauna digestia, pentru că altfel ai muri prin intoxicare cu mâncare. Ai observat că după o masă copioasă eşti obosit? Motivul principal este că corpul trebuie să împrumute aceste enzime şi să priveze alte funcţii.

Enzimele metabolice produc alte enzime metabolice şi tot aşa… Aceasta înseamnă că afectează în mod direct auto-repararea corpului. Enzimele metabolice construiesc, intineresc şi repară întregul corp. Pentru că corpul uman acordă prioritate digestiei în dauna reparaţiei, trebuie să iei enzime pentru a te asigura că enzimele metabolice nu sunt deturnate de la funcţia lor de reproducere şi reparare celulară către cea digestivă.
Enzimele se găsesc în hrana vie crudă (legume, fructe etc), bine coaptă. Daca sunt culese verzi si se coc pe rafturi sau în frigider, alimentele crude au doar 10% din enzimele pe care ar trebui să le conţină. Mâncăm prea puţin din grădină… În anotimpurile în care nu ne hrănim cu produse din grădină apar aşa numitele sezoane de gripă. Dacă găteşti mâncarea, enzimele mor. Aşa că în aceste perioade ale anului, datorită alimentaţiei, enzimele metabolice sunt implicate în digestie şi lasă pe plan secundar sistemul imunitar. Virusii de gripă, viroză sunt în jurul nostru şi în restul anului, însă atunci suntem protejaţi de cantitatea suficientă de enzime.
Distrugerea enzimelor din mâncare cauzează problemele digestive: gaze, indigestie, reflux gastroesofagian etc. Corpul nostru nu este programat, echipat să facă faţă unei diete bazate pe mâncarea gătită – aceasta cauzează îmbătrânirea prematură şi boli. Enzimele te ajută să rămâi tânăr, rrepară celulele şi ADN-ul.
Când ai suficiente enzime şi adaugi şi anti-oxidanţi (LLV-urile, tămâia) obţii un rezultat exponenţial.
Nivele scăzute de enzime se găsesc în diabet, boli de inimă şi majoritatea bolilor denegerative.

Dacă vine cineva la tine şi te întreabă ce recomanzi pentru o anumită probleme de sănătate (oricare ar fi ea), primul lucru pe care ar trebui să îl spui: Lifelong Vitality (LLV) şi Terrazyme. Abia apoi uleiurile specifice pt diverse afectiuni.
Dr. Eduard Howell a cercetat timp de 70 de ani enzimele şi rolul lor: „ştim că nivele scăzute de enzime au fost găsite în boli cronice, ca alergiile, afecţiuni ale pielii şi chiar boli grave ca diabetul şi altele”.
De exemplu, pentru eczemă, sunt foarte bune produsele pentru curăţarea şi repopularea colonului cu bacterii sănătoase (GX şi PB Assist), însă pentru a preveni revenirea bolii, sunt necesare enzimele.
În curele de slăbire, se pot asocia enzimele cu Slim and Sassy (produs doterra pt slăbit şi metabolism). Cercetările dr Howell au arătat că o dietă bazată pe mâncarea gătită a provocat moartea rapidă şi prematură a şoarecilor. Şobolanii care au mâncat doar hrană procesată şi gătită au trăit aproximativ 2 ani. Cei care au mâncat hrană crudă au trăit cu 50% mai mult. Greutatea creierului şobolanilor care au fost hrăniţi cu mâncare gătită a scăzut şi greutatea corpului a crescut.
Dacă nu vrei să ajungi mare, gras şi prost, trebuie să ai suficiente enzime.

Un alt studiu a fost făcut pe două grupe de porci. Primul grup a mâncat cartofi gătiţi şi s-au îngrăşat rapid. Al doilea grup a mâncat cartofi cruzi şi nu au luat deloc în greutate. Dr. Howell credea că „este imposibil ca oamenii să se îngraşe dacă mănâncă alimente crude, indiferent de numărul de calorii”.

SĂNĂTATEA INIMII: teste de sânge înainte şi după au dovedit faptul că enzimele, atunci când sunt luate între mese sau pe stomacul gol ajung direct în sânge şi îl curăţă, inclusiv de depozitele de grăsime şi proteine rămase în corp în urma anilor îndelungaţi de obiceiuri culinare nesănătoase. Plăcile care se depun pe artere sunt cauzate partial de grăsimi nedigerate şi proteine nedigerate care se adună pe pereţii vaselor de sânge. Dacă se acumulează suficient de multe, poti ajunge la artere înfundate. Enzimele luate pe stomacul gol vor ajuta la curăţarea arterelor prin digerarea grăsimilor şi a proteinelor de pe pereţii lor.

SISTEMUL IMUNITAR: pe măsură ce grăsimile nedigerate intră în fluxul sangin, corpul tău le vede ca pe nişte invadatori şi foloseşte sistemul imunitar pentru a scăpa de ele. Aceasta înseamnă că sistemul tău imunitar este în pericol pentru că este suprasolicitat cu digestia. Studii clinice la care se fac referire în cartea Enzymes, the fountaions of life, arată că enzimele bune au capacitatea de a creşte activitatea sistemului imunitar până la 700-1300 procente, la numai o oră după ingerare.
Aţi observat că la unele persoane Lifelong Vitality (LLV) nu are aceleaşi efecte grozave ca la alţii? Principalul motiv este lipsa enzimelor. Deficienţa în enzime nu permite corpului să folosească suplimentele de minerale şi vitamine la nivelul la care ar putea fi asimilate. Enzimele sunt cheia, forţa vieţii care activează mineralele, vitaminele, proteinele, hormonii şi alte componente din corpul nostru. Toate suplimentele naturale pe care le luăm vor avea efect mai mare dacă luăm şi enzime. Enzimele descătuşează energia din mâncare şi vitamine.

STUDII CLINICE – s-a dovedit că, cu cât iei mai multe enzime, cu atât mai repede se vindecă, repară şi întăreşte corpul tău. Un studiu pe luptătorii de karate a arătat că cei care au luat enzime s-au vindecat de rănile provocate în lupte în numai 7 zile şi cei care au luat placebo, în 16 zile.
Dr. Max Wolf, profesor în medicină de la Fordham University a testat 347 pacienţi cu probleme circulatorii. Dintre aceştia, 87% au scăpat complet sau aproape complet de simptome după ce au luat enzime.
Fibromialgia este adesea cauzată de circulaţia proastă în picioare, de unde rezultă multă durere. Este bine să foloseşti Aromatouch prin masaj pentru a îmbunătăţi circulaţia, însă e şi mai bine dacă adaugi şi enzimele.
Un alt studiu a fost făcut în Germania, pe pacienţi suferinzi de afecţiuni circulatorii, cărora le-au fost administrate enzime. Un procent de 94% fie şi-au revenit complet, fie starea lor s-a îmbunătăţit simţitor.

CONCLUZIE
Ia enzime cu mâncare sau pe stomacul gol pentru a ajuta sistemul imunitar să refacă întregul corp. Vei acorda timp enzimelor metabolice să reproducă şi să creeze mai multe enzime metabolice, care să îţi îmbunătăţească starea de sănătate.
Ti se va îmbunătăţi digestia, nivelul de energie, vitalitatea, problemele de sănătatea ar putea dispare complet.
Vei lua o mare povară de pe pancreas, tiroidă, ficat, sistemul imunitar, enzimele metabolice etc.