Zendocrine dōTERRA – beneficii

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a curăța și susține sistemele corpului, atunci Gama doTERRA Zendocrine poate fi exact ceea ce căutați.

1. Blendul Zendocrine

Obținut din uleiuri esențiale doTerra certificate ca fiind pure, amestecul exclusiv Zendocrine este compus din uleiuri esențiale care îndeplinesc standarde ridicate de puritate, potență, și de calitate. Această calitate este crucială pentru eficiența Zendocrine și contribuie foarte mult la puterea beneficiilor sale.

Dacă simți nevoia să treci la un stil nou de viață și vrei să pornești la drum cu o detoxifiere reală a organismului, doTerra Zendocrine este amestecul de uleiuri esențiale ideal pentru tine!

Prin proprietățile lor de detoxifiere și pentru alte uleiuri esențiale precum mandarina și geranium, care au efecte purificatoare împotriva substanțelor nesănătoase.

Atunci când sunt combinate, aceste uleiuri esențiale lucrează împreună pentru a crea un amestec care elimină toxinele și radicali liberi din organism, susținând în același timp funcția sănătoasă a multor organe vitale ale corpului, inclusiv ficatul, colonul, rinichii, plămânii și pielea.

Utilizări și beneficii Zendocrine

Unul dintre cele mai apreciate beneficii ale uleiului Zendocrine este capacitatea sa de a susține aptitudinea naturală a organismului de a scăpa de substanțele nedorite.
Cu ajutorul Zendocrine, organismul poate curăța și purifica mai bine zonele care au cel mai mult nevoie de el.

Uleiul Zendocrine este un ulei esențial ideal de utilizat intern, deoarece poate susține funcția sănătoasă a ficatului. O modalitate de a primi aceste beneficii de susținere a ficatului este prin adăugarea de una până la două picături de ulei Zendocrine în băuturi cu citrice, ceaiuri sau apă, sau in capsula vegetala de la dōTERRA.
Această metodă oferă o modalitate sigură și sănătoasă de a ingera Zendocrine și de a obține beneficiile sale mai rapid.

Printre numeroasele sale beneficii, Zendocrine oferă, de asemenea, antioxidanți puternici care pot lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi pot încetini sistemele organismului, lăsând o senzație de greutate și apasare. Când antioxidanții sunt introduși în organism, ei ajută la îndepărtarea acești radicali liberi și reduce efectele acestora. Folosind Zendocrine, veți oferi corpului dumneavoastră antioxidanții necesari.

Dacă doriți să începeți o schimbare a stilului de viață, luați 2-3 picături de 2 ori pe zi, din doTERRA Zendocrine, timp de 10 zile, ca parte a unui regim de curățare internă.
Uleiul Zendocrine poate ajuta la purificarea și detoxifierea sistemelor corpului. și este un pas grozav pentru a vă ajuta corpul în procesul de curățare.

Nu numai că Zendocrine ajută la funcționarea sănătoasă a ficatului, dar ajută și la funcția multor alte organe. Când este utilizat intern, Zendocrine sprijină funcțiile sănătoase de curățare și filtrare ale rinichilor, plămânilor, pielii, colonului și ficatului.

Gestionarea greutatii este un alt beneficiu al acestui ulei esential.
Eu personal il folosesc 10 zile pe luna, impreuna cu LLV( life long vitality), tot de la dōTERRA.

Alte beneficii in care acest ulei esential sustine corpul:
-constipatie, infectie urinara, colita, dezechilibre hormonale, oboseala suprarenala si epuizare, probleme la rinichi si la bila, metale grele, icter.

Utilizari practice

– Amesteca Zendocrine în băuturi citrice, ceaiuri sau apă, pentru a susține funcția hepatică a organismului.

– Administrează intern amestecul de repornire Zendocrine diluat în apă pentru a furniza organismului antioxidanții care pot lupta împotriva radicalilor liberi.

– Ia zilnic, timp de o săptămână, câte o picătură din amestecul doTerra Zendocrine ca parte a unui regim de curățare internă, pentru a purifica și detoxifia sistemele organismului.

–  Administrează zilnic pe tot parcursul anului amestecul Zendocrine diluat în băutura preferată – apă, ceai sau suc de citrice – pentru sănătatea pe termen lung a ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii.

– Aplică amestecul doTerra Zendocrine pe abdomen sau pe tălpi, pentru a susține sistemul natural de detoxifiere a organismului.

– Începe un program de reînnoire de 30 de zile, un fel de “curățare de primăvară” cu amestecul Zendocrine, dacă te simți greoi după sezonul rece și vrei să întâmpini primăvara cu o stare generală bună de sănătate.

Recomand si kitul intreg Cleanse and restore, pe care il gasesti la kituri de inregistrare.

– Combină 1-2 picături de amestec Zendocrine cu miere și apă caldă pentru a obține un ceai de plante liniștitor.

– Adaugă 3-4 picături din amestecul doTerra Zendocrine în difuzor, pentru a împrospăta atmosfera dintr-o cameră sau de la birou. Poti sa il amesteci cu citrice sau cu menta.

2. Capsulele Zendocrine gata facute.

Ce contin capsulele Zendocrine:

Ulei de mandarină: sursă concentrată de limonen, care a demonstrat în studii preclinice beneficii purificatoare,

Ulei de rozmarin: susține în mod tradițional circulația sănătoasă și tulburările gastrointestinale,

Ulei de geranium: în studii experimentale, s-a demonstrat că geranium are proprietăți antioxidante,

Ulei de ienupăr: folosit în mod tradițional pentru a susține spalarea tractului urinar și funcționarea sănătoasă a rinichilor,

Ulei de coriandru: dovedit în studiile preclinice pentru a sprijini procesul natural al organismului de eliminare a toxinelor.

Ele se incapsuleaza într-o capsulă moale de Tapioca, comestibila si usor digerabila.

Luați 1 capsulă moale de două până la trei ori pe zi, după cum este necesar.

 

3. Zendocrine Detoxification Complex

Complexul de detoxifiere Zendocrine doTERRA este un amestec proprietar de extracte din alimente integrale într-un sistem patentat de livrare a enzimelor care susține funcțiile sănătoase de curățare și filtrare ale ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii.

Descriere

doTERRA Zendocrine este un amestec de extracte din alimente integrale, formulat pentru a susține funcțiile sănătoase de curățare și filtrare ale ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii, funcții protectoare de curățare și filtrare pentru organism și pentru a susține capacitatea organului de a se debarasa de deșeurile toxice depozitate. Zendocrine folosește, de asemenea, un sistem de susținere a enzimelor pentru a ajuta la absorbția extractului din alimente integrale și este ambalat în capsule vegetale fără SLS.

Instrucțiunile de utilizare

Luați 2 capsule pe zi, câte una la mesele de dimineață și seara. Pentru beneficii optime, evitați încărcătura toxică crescută pentru organele dvs. prin aprovizionarea cu alimente prin reducerea cantității de alimente preparate cu coloranți artificiali, conservanți și îndulcitori și prin creșterea consumului de apă pură pe parcursul zilei. Beneficiile Zendocrine pot fi îmbunătățite prin administrarea cu Zendocrine Blend sau Softgels si cu blendul zendocrine, aplicat topic pe abdomen.

 In plus pentru un efect complet de detoxifiere, recomand intregul kit Cleanse and Restore, pe care il gasisi la kituri de inregistrare, care este un program complex de 30 de zile de detoxifiere., dupa care se poate ramane pe mentenanta.