DDR PRIME dōTERRA BENEFICII

DDR Prime există sub formă de ulei esențial și sub formă de softgels (capsule moi) într-o formă perfect asimilabilă pentru corp; capsulele moi sunt ușor de înghițit și asigură o metodă facilă și convenabilă de utilizare a amestecului de uleiuri esențiale DDR Prime oriunde și oricând.

DDR este benefic pentru transformări și în corp și pe plan emoțional. Lăsând la o parte vechile credințe, persoanele se eliberează de blocaje și trăiesc evenimente noi în viața lor. Cu ajutorul acestui blend, celulele, energiile și emoțiile pot reveni la echilibru, sănătate și stare autentică.

DDR este în particular util în cazurile tiparelor negative moștenite din familie, cele care se “depozitează” în corp sub formă de ADN și invață persoanele să iși regăsească echilibrul și energia vieții și să creadă cu tot sufletul că schimbarea este posibilă. DDR susține procesul de vindecare încurajând schimbarea “vechi pe nou”.

1. DDR prime blend

Celulele sunt fundația tuturor viețuitoarelor. Creșterea, replicarea și moartea lor oferă informații pentru funcționarea tuturor sistemelor corpului nostru. Pe măsură ce îmbătrânim, funcția celulară se degradează progresiv, iar acest proces poate fi accelerat de o alimentație deficitară, lipsa exercițiilor fizice, stres, expunerea la toxine și alte obiceiuri de viață. Când funcția celulară este compromisă, procesul normal de creștere și regenerare este alterat, impactând negativ toate procesele normale și sănătoase.
Complexul celular DDR Prime este un amestec proprietar de uleiuri esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ combinate pentru a susține sănătatea, funcționarea și reînnoirea celulelor.* Combinația de tămâie, portocală sălbatică, iarbă de lămâie, cimbru, cimbru de vară, niaouli și cuișoare oferă o putere puternică. suport antioxidant pentru sănătatea și vitalitatea celulară.*
Câteva picături zilnic, luate într-o băutură, capsulă sau gel moale, oferă o protecție puternică împotriva stresului oxidativ pentru a susține funcția celulară normală.

Ce face DDR Prime unic?

DDR Prime este un amestec proprietar de uleiuri esențiale de tămâie, portocală sălbatică, lemongrass, cimbru, cimbru de vară, cuișoare și niaouli, certificate CPTG. DDR Prime combină uleiurile esențiale demonstrate a avea proprietăți antioxidante puternice, astfel încât corpul dumneavoastră să poată aborda în mod corespunzător stresul oxidativ pentru o bunăstare pe termen lung.
Fiecare ulei esențial conținut în DDR Prime are o varietate de beneficii. S-a demonstrat că tămâia și portocala sălbatică promovează un răspuns sănătos la radicalii liberi.
Uleiul de cuișoare oferă proprietăți antioxidante puternice.
Uleiurile esențiale de Niaouli și Cimbru susțin imunitatea celulară și sănătatea celulară generală.
S-a demonstrat că Summer Savory susține natura naturală a organismului si sprijina mecanismele pentru a face față stresului oxidativ. În cele din urmă, uleiul de lemongrass poate proteja împotriva amenințărilor mediului.

Utilizări și beneficii DDR Prime

După cum am menționat, DDR Prime este conceput pentru a sprijini integritatea celulară sănătoasă. Sănătatea celulară este fundamentul sănătății; atunci când procesul normal de creștere, replicare și regenerare celulară este alterat, toate sistemele și funcțiile corpului sunt afectate. O porție zilnică de DDR Prime oferă suportul antioxidant de care avem nevoie pentru sănătatea celulară pe tot parcursul vieții.

Vă puteți bucura de beneficiile DDR Prime adăugând una sau două picături în băuturi cu citrice, ceai sau apă și consumați zilnic pentru a proteja organismul și celulele de stresul oxidativ.
Dacă sunteți îngrijorat să primiți un sprijin celular adecvat, este la fel de ușor ca adăugarea câtorva picături de DDR Prime la o băutură dimineața sau o capsulă, după cum este necesar.

DDR Prime poate fi folosit și local. Pentru un masaj topic liniștitor, diluați DDR Prime cu ulei de cocos fracționat doTERRA și masați ușor pielea.

Cum să luați DDR Prime

Adăugați una până la două picături de DDR Prime în băuturi cu citrice, ceaiuri sau apă și consumați zilnic pentru a proteja organismul și celulele de stresul oxidativ. Acest produs este sigur de consumat zilnic.

2. DDR prime capsule

Capsulele moi DDR Prime doTerra oferă beneficiile puternice ale Complexului Celular DDR Prime în ceea ce privește sprijinirea sănătății generale, la nivel celular, într-o capsulă simplă și comod de administrat.
Amestecul exclusiv de uleiuri esențiale DDR Prime, formulat pe bază de Ulei esențial de Cuișoare, Ulei esențial de Cimbru, Ulei esențial de Portocală Sălbatică, Ulei esențial de Tămâie, Ulei esențial de Lămâiță, Ulei esențial de Cimbru de grădină, Ulei esențial de Niaouli, Ulei esențial de Verbină sălbatică, oferă sprijin antioxidant pentru protejarea împotriva stresului oxidativ.
Capsulele moi DDR Prime sunt forma ușoară și simplă de a-ți lua porția zilnică de uleiuri esențiale care luptă cu radicalii liberi, pentru a-ți asigura o stare optimă de sănătate generală.

Puterea capsulelor moi DDR Prime constă în amestecul exclusiv de uleiuri esențiale speciale. Fiecare dintre uleiurile din compoziția amestecului DDR Prime și-a dovedit calitățile în ceea ce privește sprijinirea integrității celulare, dar efectele sinergetice pe care le oferă atunci când sunt combinate sunt și mai puternice.
Uleiurile esențiale de Tămâie, Portocală sălbatică și de Cuișoare și-au dovedit capacitatea de a promova un răspuns sănătos în fața radicalilor liberi.Uleiurile esențiale de Cimbru și Niaouli sprijină imunitatea și sănătatea celulară per ansamblu.
Uleiul esențial de Cimbru de grădină sprijină mecanismele naturale prin care organismul uman face față stresului oxidativ.
Uleiul esențial de Lămâiță poate proteja împotriva amenințărilor din mediu.
Uleiul esențial de Verbină sălbatică poate contribui la promovarea unei funcții cognitive sănătoase.
Împreună, această combinație de uleiuri esențiale oferă un sprijin fără egal sistemului natural de apărare a organismului împotriva radicalilor liberi.

Capsule moi DDR Prime doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  • Capsulele moi DDR Prime contribuie la sprijinirea imunității celulare și a sănătății celulare.
  • Combinația exclusivă marca doTerra de uleiuri esențiale din capsulele moi DDR Prime promoveză răspunsuri sănătoase în fața stresului oxidativ, pentru o stare generală de sănătate bună.
  • Promoveză un răspuns sănătos în fața radicalilor liberi. Daunele provocate de radicalii liberi pot cauza o multitudine de efecte negative pentru sănătate, astfel că amestecul de uleiuri esențiale conținut de Capsulele moi DDR Prime sprijină mecanismele de apărare a organismului împotriva radicalilor liberi.
  • Oferă un mod simplu, la îndemână și fără complicații de a te bucura de beneficiile Complexului Celular DDR Prime oriunde și oricând. Tot ce trebuie să faci este să îți iei cu tine în geantă sau în rucsac sticluța cu capsule moi, sau să o lași pe birou, la serviciu, și te vei putea bucura de beneficiile lor când ești în criză de timp sau când nu ești acasă.
    Deși sunt extrem de benefice pentru rutina ta obișnuită, suplimentele alimentare – acestea nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.