Amestecul pentru slabit Smart and Sassy

Unul dintre cele mai apreciate amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, Smart & Sassy este un must-have atunci când vrei să slăbești, să controlezi apetitul în mod natural și să ai un metabolism sănătos.
Smart & Sassy te poate ajuta să controlezi pofta de mâncare și să te oprești din mâncatul în exces. Supraalimentarea îți poate afecta obiectivele de gestionare a greutății dacă nu ești atent.

Un beneficiu major al amestecului de uleiuri esențiale Smart & Sassy este capacitatea de a promova un metabolism sănătos, fiind un produs diuretic, stimulant și fără calorii.
Parfumul vibrant și condimentat al uleiului Smart & Sassy te poate ajuta să ai starea de spirit pozitivă de care ai nevoie în timpul unui antrenament viguros.
În plus, amestecul este o adăugire gustoasă la orice băutură sau desert.

Alături de o nutriție echilibrată, practicarea exercițiilor fizice regulate și menținerea unui stil de viață sănătos, uleiurile esențiale sunt cei mai prețioși aliați pentru slăbit, deoarece facilitează și accelerează pierderea în greutate.
Deși nu există nici un substitut pentru dietă și exerciții fizice, multe dintre obstacolele în calea scăderii în greutate sau menținerea acesteia au o baza psihofiziologică.
Oricine a încercat să scape de kilogramele în plus, știe că poate fi o lupta zilnică a corpului și a minții, cu multe componente care intră în joc, precum bagajul genetic, pshihologia creierului, hormonii, emoțiile sau mediul. Din păcate, de multe ori, o simplă schimbare a regimului alimentar și a exercițiilor fizice nu este, de obicei, suficientă pentru a aduce schimbări de lungă durată.
Dincolo de virtuțile sale terapeutice cunoscute, uleiurile esențiale facilitează scăderea în greutate pentru că ajută la eliminarea grăsimilor, gestionarea stresului, acționează asupra retentiei de apă, calmează foamea sau poftele prin efectele lor de supresie a apetitului.
Prin aceste acțiuni, uleiurile esențiale contribuie la pierderea în greutate și, prin urmare, pot fi soluții eficiente pentru slăbit, rapid și sănătos.

Folosirea uleiurilor esențiale ca parte a programului dvs. ar putea fi piesa care lipsește în susținerea și atingerea obiectivelor de scădere în greutate.

1. Amestec Metabolic Slim & Sassy

Contine:

• Grapefruit – bogat în limonen, ajută la controlul apetitului.
• Scorțișoară – susține metabolismul sănătos al glucozei.
• Lămâie – Crește starea de spirit și încurajează
hidratarea sănătoasă atunci când este utilizat în apă.
• Ghimbirul – susține procesele metabolice sănătoase.
• Mentă – ajută la reducerea poftei de mâncare și reducerea poftelor.

Beneficii primare – promovează metabolismul sănătos si ajută la gestionarea poftelor de foame.

Metabolic blend -se adăuga 5 picături la 500 ml de apă și beti între mese pe parcursul zilei pentru a ajuta la gestionarea foamei , pentru a stimula metabolismul și pentru a vă ridica starea de spirit. Se recomanda 20 de picaturi pe zi in 2 litri de apa.

 • Adaugă câteva picături de amestec stimulant Smart & Sassy în apă sau ceai, înainte de un antrenament pentru a-ți oferi un impuls revitalizant de energie. Te vei bucura astfel de un antrenament de succes.
 • Adaugă câteva picături din amestecul stimulant Smart & Sassy la celelalte produse nutritive pe care le iei.
 • Adaugă o picătură de Smart & Sassy într-un amestec format dintr-o singură lingură de ciocolată sau proteină de vanilie cu apă, lactate fără grăsimi, migdale, orez sau lapte de soia, pentru beneficii suplimentare.
 • Adaugă o picătură de amestec stimulant doTerra Smart & Sassy la shake-ul de dimineață, pentru un plus de aromă și pentru un metabolism stimulat, ca parte a planului tău de slăbire.
 • Combină 1-2 picături de Smart & Sassy cu miere și apă caldă pentru a beneficia astfel de un ceai de plante revigorant.
 • Difuzează 3-4 picături din amestecul stimulant Smart & Sassy în timpul antrenamentului, pentru a-ți stimula starea de spirit și a-ți oferi energia pozitivă și optimismul de care ai nevoie pentru a continua. Datorită parfumului său revigorant vei avea puterea mentală și fizică pentru a duce antrenamentul la bun sfârșit.
 • Difuzează 3-4 picături de Smart & Sassy acasă sau la birou, pentru a curăța aerul și a oferi o aromă dulce, picantă.
 • Adaugă câteva picături din amestecul Smart & Sassy într-o capsulă vegetală doTerra și administrează intern pentru a te bucura de beneficiile acestui amestec în ceea ce privește gestionarea poftei de mâncare.
 • Masează amestecul stimulant Smart & Sassy pe stomac, șolduri și coapse, pentru un efect de netezire și încălzire.

Gama DoTERRA este conceputa pentru a ajuta la gestionarea poftei de mâncare între mese.

2. Smart & Sassy capsule- gestionarea greutatii

Unele dintre cele mai apreciate capsule moi oferite de doTerra, populare atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, Capsulele moi Smart & Sassy sunt un must-have atunci când vrei să slăbești, să controlezi apetitul în mod natural și să ai un metabolism sănătos.

Smart & Sassy conțin uleiuri esențiale de Grapefruit și Lămâie, ambele cu un conținut ridicat de limonen, care contribuie la purificarea și curățarea organismului, în timp ce Menta contribuie la o digestie sănătoasă și la reducerea apetitului.
În plus, Ghimbirul și Scorțișoara sprijină sănătatea funcțiilor digestive şi imunitare.
Capsulele moi Smart & Sassy sunt perfecte dacă îți dorești o modalitate simplă și practică de a consuma amestecul de uleiuri esențiale Smart & Sassy, dar și atunci când simți nevoia unei stimulări a metabolismului când ești departe de casă.

Având la bază un amestec exclusiv formulat din uleiuri esențiale de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară, Capsulele moi Smart & Sassy doTerra sunt extrem de benefice pentru stimularea metabolismului și gestionarea poftei de mâncare fără diuretice, fără substanţe stimulante și fără calorii
Amestecul stimulant Smart & Sassy a fost conceput special ca o modalitate naturală de a controla pofta de foame, de a calma stomacul și de a stimula o stare de spirit pozitivă, iar Capsulele moi Smart & Sassy sunt un mod confortabil și ușor de a obține beneficiile extrem de popularului amestec de uleiuri esențiale Smart & Sassy.
Spre deosebire de multe suplimente sau produse de slăbit de pe piață, Capsulele moi Smart & Sassy utilizează ingrediente naturale sigure, pentru a te ajuta să îți gestionezi greutatea într-un mod sănătos. Formula Smart & Sassy nu conține diuretice, stimulente și nici calorii, ci folosește uleiuri esențiale și extracte din plante pentru a te ajuta să atingi obiectivele într-un mod natural.
Când sunt utilizate ca parte a unui program sănătos de gestionare a greutății și combinate cu o dietă sănătoasă și exerciții, Capsulele moi Smart & Sassy de la doTerra pot stimula metabolismul și pot reduce pofta de mâncare, devenind astfel ajutorul tău de nădejde pentru un corp frumos și sănătos.

Ingrediente cheie

Slim & Sassy Softgels utilizează amestecul metabolic proprietar doTERRA Slim & Sassy, care include următoarele uleiuri esențiale.

Grapefruit: Ca ulei de citrice, uleiul de grapefruit oferă beneficii semnificative de curățare și detoxifiere.

Lămâie: La fel ca uleiul de grapefruit, uleiul de lămâie acționează ca un demachiant natural și ajută digestia.

Mentă: ajută la digestia și reduce pofta de mâncare, uleiul de mentă este un adaos util la formula Slim & Sassy.

Ghimbir: Uleiul de ghimbir poate ajuta la susținerea digestiei sănătoase.
O digestie bună este utilă pentru cei care încearcă să atingă obiective specifice de fitness și de gestionare a greutății.

Scoarțisoara: Printre multe beneficii, uleiul de scorțișoară poate ajuta la susținerea funcției metabolice sănătoase.

Utilizari:

 • Luați 1 Softgel de 3 – 5 ori pe zi.
 • Adăugați la Terra Greens dōTERRA shake si inlocuiti o masa cu acesta.
 • Difuzeaza pentru un impuls de energie.
 • Adăugați la diferite bauturi sau limonada

Printre numeroasele beneficii ale capsulelor moale Slim & Sassy, o atracție majoră este că produsul ajută la promovarea unui metabolism sănătos.

Indiferent care sunt obiectivele dvs. de scădere în greutate, fitness sau sănătate, un metabolism sănătos vă poate ajuta pe măsură ce lucrați spre corp sau starea de sănătate dorită.

Puteți consuma Slim & Sassy Softgels înainte de a vă antrena pentru a vă oferi un plus de energie revitalizantă și pentru a vă bucura de beneficiile unui metabolism sănătos.
Acest produs vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți starea de spirit, care este o parte majoră a atingerii obiectivelor de greutate și fitness. .

Pe lângă un metabolism sănătos, gelul moale Slim & Sassy este conceput pentru a ajuta la gestionarea poftei de foame și pentru a reduce apetitul.
Când începeți un program de slăbire sau de fitness, probabil că vă veți modifica obiceiurile alimentare pentru a ajuta la menținerea unui organism sănătos. După ce ți-ai schimbat dieta, s-ar putea să fie dificil să mănânci mai puțin decât obișnuiai sau să eviți tentația de a pofta de alimente pe care le-ai eliminat din dietă.

Folosind Slim & Sassy Softgels, vă puteți gestiona eficient pofta de foame atunci când acestea amenință să vă împiedice progresul.
Consumați Slim & Sassy Softgels înainte de mese pentru a vă ajuta să vă controlați apetitul și pentru a evita supraalimentarea.

O altă parte importantă a gestionării eficiente a greutății este reglarea sistemului digestiv, astfel încât totul să meargă fără probleme.
Slim & Sassy Softgels au beneficii de detoxifiere și digestive care pot ajuta la digestia și pot calma stomacul.
Cu proprietăți detoxifiante și beneficii digestive, Slim & Sassy Softgels pot ajuta la digestie pentru a vă ajuta întregul corp să se simtă bine în timp ce vă îndepliniți obiectivele de fitness.

Spre deosebire de multe suplimente sau produse de slăbit de pe piață, Slim & Sassy Softgels folosesc ingrediente naturale și sigure pentru a vă ajuta să vă gestionați greutatea într-un mod sănătos.

Formula Slim & Sassy Softgel nu conține diuretice, stimulente și calorii și folosește uleiuri esențiale și extracte din plante pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele într-un mod natural.

Folosind amestecul metabolic Slim & Sassy și alte tipuri de înaltă calitate. ingrediente, Slim & Sassy Softgels sunt o opțiune sigură pentru menținerea unei greutăți sănătoase.