Home Essentials Kit

Pachetul cel mai recomandat pentru o familie sanatoasa fizic si emotional

Toate kit-urile doTERRA sunt interesante și utile, însă noi iți recomandăm Home Essential Kit doTERRA – Pachetul pentru o Familie Sănătoasă (cod produs 60207351) – în care ai 10 uleiuri esențiale (9 la 15 ml și unul la 5 ml), cele mai frecvent utilizate într-o familie + un difuzor de uleiuri esențiale cu ultrasunete. Acest kit contine tot ceea ce are nevoie o familie pentru a mentine sau reface starea de sănătate.

CAND CUMPERI ACEST KIT PRIMESTI:
  • 9 sticle de 15 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca (Tee Tree), Oregano, Frankincense (Tamaia), Air (blend pentru suport respirator), ZenGest (blend pentru suport digestiv), On Guard (blend pentru suport imuniar), o sticlă de 5 ml de Deep Blue (amestec pentru calmarea durerii) și un difuzor doTERRA Petal;
  • un catalog de produse în limba Română doTERRA;
PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA: 357.33€
PREȚ DE MEMBRU:268€

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?
Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte, promoții, produsul lunii gratis.
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

Vreau cont doTERRA!